“İz bırakacağıma inanıyorum”

“İz bırakacağıma inanıyorum”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Smarth Health Spor Koordinatörü Meter Mevsimler, GAÜ sponsorluğunda vücut geliştirme alanında en üst seviyeye doğru ilerliyor.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Smarth Health Spor Koordinatörü Meter Mevsimler, GAÜ sponsorluğunda vücut geliştirme alanında en üst seviyeye doğru ilerliyor.

Mevsimler yaptığı açıklamda, WBFF’in resmi sporcusu olduğunu belirterek, 2016 yılında Toronto Dünya Şampiyonasında ise Dünya 6’cısı olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde IFBB’de yarışmaya katılacağını ifade eden Mevsimler, bir ilki gerçekleştireceğini ve hiç bir Türk’ün alamadığı dereceyi almayı hedeflediğini vurguladı.

Mevsimler açıklamasının devamında ise şunları söyledi; “Yapmış olduğum spordan dolayı sürekli formumu korumam gerekiyor. Şuan bir yarışma olduğu zaman ekstra kuruluk ekstra definasyon demek. Bunun için yaklaşık 13 haftalık çok ciddi günde 2 idman içerecek kalori hesabımı yapmamı sağlayacak düşük karbonhidrat almamı sağlayacak çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Bu yarışmada maddi manevi desteğiyle yanımda olan GAÜ’dür.  Şuan bu yarışma için yapmış olduğum antreman takvimi 4 Aralık 2017’de başladı. 4 Aralıktan itibaren şeker tüketmiyorum. Fakat motivasyonum çok üst düzeyde. Şuan çünkü Türkiye’de büyük bir etki altında beni takip eden ve örnek alan gençlerin üzerinde ki baskıyı hissedebiliyorum. Çünkü orada alacağım bir başarı çocukların bu spora bakış açısını değiştirecek  ve önünü açacaktır. Vücut geliştirme kariyerimde 10. senemi bitirdim ve 11. senemin içindeyim. Bu 11 senelik süre içinde en iyi formumdayım. Katılacak olduğum yarışma, profesyonel lige çıkma yarışmasıdır. Devletler arası federasyonuna bağlı olmadan yarışmaya gidebilirsiniz. Artık iyi sporcular profesyonel olma şansı yakalayabiliyorlar. Sadece yarışma kriterlerine uyumlu olmanız yeterlidir. GAÜ sponsorluğunda katılacağım yarışmaya en iyi noktamda gidiyorum ve kesinlikle iz bırakacağıma inanıyorum.”

Bu haber toplam 3926 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.