“İsviçre’de her şey yolunda ”

“İsviçre’de her şey yolunda ”

Galatasaray’ın İsviçre kampında bulunan Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri kampı değerlendirdi

A+A-

Kıbrıslı Türk genç oyuncu Ahmet Sivri, kendisinin de bulunduğu Galatasaray’ın İsviçre kampını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Genç oyuncu, kampta günde çift idman yaptıklarını, bu nedenle kampın yorucu geçtiğini ancak her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Galatasaray’ın altyapısında forma giyen ve A takımın 7-21 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirdiği İsviçre kampında bulunan Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri, YENİDÜZEN’e sarı kırmızılıların İsviçre kampını değerlendirdi.

 

Sivri: “Her şey yolunda gidiyor”

Galatasaray’ın 7-21 Temmuz tarihleri arasında İsviçre’nin Zürih kendinde gerçekleştirdiği kampta bulunan Kıbrıslı Türk genç oyuncu Ahmet Sivri yaptığı değerlendirmede, kampın çok yoğun geçtiğini ancak her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Sivri; “ İsviçre kampı oldukça yoğun geçiyor. Günde çift idman yapıyoruz. Kamp yorucu ama her şey yolunda gidiyor. Abilerimiz ve hocalarımız biz gençlere çok yardımcı oluyor. Buradaki ortam çok iyi. Henüz hocalardan olumlu veya olumsuz bir rapor almadık. Performansımızın nasıl olduğu kamp bitince belli olacak” şeklinde konuştu.

 

“İsviçre çok güzel bir yer…”

Ahmet Sivri, 7 Temmuz’dan bu yana bulundukları yer olan İsviçre hakkında da konuştu. İsviçre’yi çok beğendiğini dile getiren genç oyuncu, İsviçre’nin dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu, doğası ve havasının çok güzel olduğunu ifade etti. Ahmet Sivri’nin de bulunduğu Galatasaray kampı yarın son bulacak.

 

Valencia karşısında şans arayacak

Galatasaray İsviçre’de şu ana kadar FC Will ve PSV Eindhoven olmak üzere 2 hazırlık maçı oynadı. Genç oyuncu Ahmet Sivri, bu maçların ilkinde FC Will’e karşı forma giyme şansı buldu. Geçtiğimiz gün PSV Eindhoven maçında forma şansı bulamayan Kıbrıslı Türk oyuncu, kampın son gününde yarın İspanya ekiplerinden Valencia ile oynanacak karşılaşmada forma şansı bulmaya çalışacak.

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.