İnönü’de zafer Bulutoğluları’nın

İnönü’de zafer Bulutoğluları’nın

KKTOK tarafından İnönü'de düzenlenen Kış Kupası ilk yarışında Mustafa Bulutoğluları – Ahmet Buzlukçuoğlu ikilisi birinci oldu.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) düzenlediği 2017 - 2018 Sprint Şampiyonası, ENL Global sponsorluğundaki Kış Kupası birinci yarışa İKSAD Sinde Ralli Sprint 14 aracın katılımıyla gerçekleşti. İnönü’de izleyicilerin ilgi gösterdiği ve 6.15 kilometrelik yarış çekişmeli geçerken Mustafa Bulutoğluları – Ahmet Buzlukçuoğlu ikilisi yarışı kazanan ekip oldu. Cevdet Alptürk – İbrahim Kara’nın ikinci olduğu yarışı İbrahim Damdelen – Ahmet Behlül ikilisi üçüncü tamamladı.

Yarışta Sınıf N’de Cahit Yetkili – Harun Çakır, Sınıf 4’te Halil Mulla – Doğa Koyuncu, Sınıf 2’de Cevdet Alptürk – İbrahim Kara, Sınıf 1’de Mustafa Bulutoğluları – Ahmet Buzlukçuoğlu ve gençlerde Cevdet Alptürk – Ahmet Buzlukçoğlu birinci olma başarısı gösterdiler.

Yarış sonunda anlamlı bir olay yaşanırken İnönülü engelli bir genç olan Osman Seracı, KKTOK katkıları ile bir ralli aracına binerek hayalini gerçekleştirmiş oldu.

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.