İncirli Birinci Lig’de

İncirli Birinci Lig’de

İncirli, Dikmengücü’nü yenerek Birinci Lig’e yükselen 3’üncü ekip oldu

A+A-

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Ligi Play off maçında bugün İncirli ile Dikmengücü karşı karşıya geldi. Normal süresi beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın uzatma anlarında İncirli aradığı golü bularak maçı 3-2 kazandı ve Birinci Lig’e yükselen ekip oldu.

 

İncirli – Dikmengücü: 3-2

Karşılaşmaya hızlı başlayan İncirli, tecrübeli oyuncusu Ali İmam’ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk devreyi üstünlükle tamamladı. İkinci devreye de hızlı başlayan İncirli, 51’inci dakikada Bekir Bilgi ile skoru 2-0 yapsa da, 64’üncü dakikada Oytun Çorba farkı yeniden 1’e indirdi. Dikmengücü adına 90’uncu dakikada yeniden sahneye çıkan Oyun Çorba skoru dengeledi ve maç uzatmaya gitti. Uzatma anlarında da 118’inci dakikada sahneye İncirli’den Mehmet Turgut çıktı ve İncirli’yi yeniden öne taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İncirli, Birinci Lig’e yükselen ekip oldu.

 

Kırmızı kartlar havada uçuştu

Gergin geçen final maçında tam 5 kırmızı kart çıktı. İncirli’den Salih Oduncuoğlu, Hasan Bahtıkara Dikmengücü’nden ise Sabri Uskanbaş, Batuhan Orbay ve Ardahan Orbay kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 

İlgi yoğun oldu

Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki takımın da taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Hem İncirli’li, hem de Dikmen’li taraftarlar, Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın tribünlerini doldurdu.

 

Doyasıya sevinç…

Karşılaşmanın tamamlanmasıyla birlikte İncirli futbolcuları, taraftarlarıyla birlikte Birinci Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşadı. Final maçını kazanan İncirli’ye kupasını Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana verdi.

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1861 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.