İmzadan döndü, MTG’ye geldi

İmzadan döndü, MTG’ye geldi

Mağusa Türk Gücü, şampiyonlukta önemli paya sahip oyuncusu Dinopeter’i Adanaspor kampından alarak adaya getirdi

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, yabancı oyuncusu Dinopeter’e kavuştu. Yeşil sarılı ekibin geçtiğimiz yıl elde ettiği başarılarda pay sahibi olan Dinopeter, Adanaspor ile imza aşamasına gelmişti. Dinopeter sabaha karşı denemede olduğu Adanaspor’un Bolu’daki kampından takımın yöneticileri Kemal Mahirel ve Çağrı Aktuğ tarafından alınarak adaya getirildi. Adana cephesinde Dinopeter’in kimseye haber vermeden kamptan ayrıldığı belirtilirken, sözleşme imzalama noktasında oyuncunun ayrılığının şaşkınlığının yaşandığı belirtildi.

 

Kamptan alındı, adaya getirildi

Bir süredir Türkiye’de Spor Toto Birinci Lig ekiplerinden Adanaspor’da denenmekte olan Dinopeter, hazırlık maçlarında gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çekmişti. Yeni sezon öncesi yabancı konusunda ilk olarak Gürcü futbolcu Toma Tabatadze’yi takıma dahil eden Mağusa Türk Gücü, Adanaspor’un Bolu kampında yer alan Dinopeter’i sabaha karşı alarak adaya getirerek takıma dahil etti.

Mağusa Türk Gücü yöneticisi Kemal Mahirel sabaha karşı yaptığı paylaşımla “Ait olduğu yere geliyor. Dino dedi ki; daha yeni başlıyoruz #hedef10” ifadelerini kullandı. Paylaşımın altına Mağusa Türk Gücü başkanı Koral Bozkurt İngilizce olarak “Evine hoş geldin oğlum” ifadesini kullandı.

 

Adana teknik direktörü Arın: “Anlaşma sağlanmıştı. Haber vermeden ayrıldı”

Mağusa Türk Gücü’nün Adanaspor kampından Dinopeter’i alarak adaya getirmesi, Türkiye ekibinde de geniş yankı uyandırdı. Sosyal medyada yer alan Adanaspor Medya isimli hesapta Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın’ın konu ile ilgili görüşlerine yer verilerek Dinopeter’in kimseye haber vermeden ayrıldığı belirtildi. Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın’ın Efsane Radyo’ya yaptığı açıklamada “Dinopeter ile anlaşma sağlanmıştı. Bugün sabah kamptan kimseye haber vermeden ayrıldı. Menajerinin bile kamptan ayrıldığından haberi yok” ifadeleri yer verildi.

 

Menajeri ile kulüp başkanı görüştü

Söz konusu radyo programında oyuncunun imza aşamasında kamptan ayrıldığı belirtilirken, Dinopeter’in menajeri ile İstanbul’da başkan Bayram Akgül’ün bir araya gelerek anlaşma aşamasına geldiği, ancak sabaha karşı kamptan ayrıldığı ifade edildi.

 

MTG’den hoşgeldin paylaşımı

Öte yandan Mağusa Türk Gücü sosyal medya hesabından Dinopeter’in gelişi ile ilgili mesaj yayınladı. MTG tarafından yapılan paylaşımda İngilizce “Seni seviyoruz Dinopeter. Evine Hoşgeldin” ifadeleri yer aldı.

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.