İlk maçlarını bugün oynayacaklar

İlk maçlarını bugün oynayacaklar

2017 CEV Plaj Voleybolu Mersin Satellite organizasyonunda yer alan Kıbrıslı Türk voleybolculardan Buğra Eryıldız – Merve Çelebi ikilisi ve Ali Osman Nurettin bugün ilk karşılaşmalarını oynayacaklar.

A+A-

2017 CEV Plaj Voleybolu Mersin Satellite organizasyonunda yer alan Kıbrıslı Türk voleybolculardan Buğra Eryıldız – Merve Çelebi ikilisi ve Ali Osman Nurettin bugün ilk karşılaşmalarını oynayacaklar. Türkiye Milli Takımı adına ana tabloda maçlarını oynayacak olan sporcular önceki gün düzenlenen 2017 CEV Plaj Voleybolu Mersin Satellite basın toplantısında yer aldı.

 

Eryıldız: “Güzel sonuçlarla ayrılmak istiyoruz”

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi sporcularının yer aldığı 2017 CEV Plaj Voleybolu Mersin Satellite basın toplantısında konuşan Buğra Eryıldız, Türk Milli Takımı olarak bu turnuvadan güzel sonuçlarla ayrılmak istediklerini, Mersin’de bulunmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, turnuvaya emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Şah'tan erken veda

Organizasyonda yer alan bir diğer Kıbrıslı Türk Kemal Şah ise dün partneri Selçuk Şekerci ile ön eleme maçına çıktı. Şah partneri ile birlikte Norveçli rakiplerine 2-1 yenilerek ana tabloya kalma şansını yitirdi.

Şah'tan erken veda Organizasyonda yer alan bir diğer Kıbrıslı Türk Kemal Şah ise dün partneri Selçuk Şekerci ile ön eleme maçına çıktı. Şah partneri ile birlikte Norveçli rakiplerine 2-1 yenilerek ana tabloya kalma şansını yitirdi.

Bu haber toplam 1852 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.