İlk devrenin kralları John ve Mishali…

İlk devrenin kralları John ve Mishali…

Gol Krallığı’nın zirvesinde John Ebuka ve Lungelo Mishali bulunuyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Hamitköy’de golcü oyuncu John Ebuka, Gol krallığı yarışının zirvesinde bulunuyor. Yıldız oyuncu, ligin ilk devresindeki 15 maçlık periyotta, 17 kez fileleri havalandırmayı başardı. Gol krallığı yarışında John’u Cihangir’in golcüsü 17 golle Lungelo Mishali takip ediyor.

 

İlk 5’te yabancılar bulunuyor

Süper Lig’in Gol krallığı yarışının ilk 5 sırasında yabancı oyuncuların olması dikkat çekiyor. 17’şer gol atan John Ebuka ve Lungelo Mishali’nin yanı sıra, 14 gol atan Kossi Adetu, Ebimobowei Peter ve Emmanuel Mbah 14 golle Gol krallığı yarışının zirvesinde bulunuyor.

 

John daha önce yaşamıştı 

İlk kez 2016-17 sezonunda adamıza gelen ve Yenicami’de oynayan yıldız oyuncu John Ebuka, Yenicami’de oynadığı sırada Gol krallığı sevinci yaşamıştı. 2016-17 sezonunda o dönem Türk Ocağı’nda forma giyen Ertaç Taşkıran ile 30 golle aynı gol sayısını paylaşan John, ödülünü almıştı. 2017-18 sezonunda Uğur Naci Gök’ten 2 gol daha az atan John Gol kralı olma şansını son haftalarda kaybetse de, geçtiğimiz sezon 29 attı ve sezon sonunda Gol kralı unvanını bir kez daha aldı. Ligin ilk devresinde Hamitköy’de 17 gol atan başarılı oyuncu, bu sezonda da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. 

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.