“İki hafta bizim için çok önemli”

“İki hafta bizim için çok önemli”

Binatlı teknik direktörü İltaç Karayel, ligin kalan bölümünü YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Binatlı’nın teknik direktörü İltaç Karayel, Coronavirüs (Covid-19) salgınından sonra yeniden başlayan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ligin yeniden başlayacak olmasından dolayı mutlu olduklarını aktaran deneyimli teknik adam, çalışmaların son derece iyi gittiğini ve önlerindeki Gençlik Gücü maçı ile Düzkaya maçlarının son derece önemli olduğunu belirtti.

 

Karayel: “Çalışmalarımız yoğun gidiyor”

Deneyimli teknik adam YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, oyuncuların bireysel antrenman döneminden saha içine boş gelmediğini aktararak, antrenmanların başlamasıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve aradan doğan bu açığı kapattıklarını söyledi. Karayel; “Salgın dolayısıyla yaklaşık iki ay boyunca takım olarak birlikte olamadık. Geride kalan süreçte oyuncularımıza verdiğimiz programlar doğrultusunda, oyuncularımız bireysel olarak evlerinde çalıştılar. Antrenmanlara başladığımız gün oyuncularımız boş değildi. Biraz yoğun bir tempoyla çalıştık ve bu aradan doğan açığı kapatarak yeniden hazır hale geldik. Artık hazırız ve ligin yeniden başlamasını bekliyoruz. Bu süreçte takımdaki sakat olan oyuncularımız Sertaç Özbil ve Kemal Varan da iyileşti. Şu anda çalışmalarımızı tam kadro yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Önümüzdeki iki maç çok önemli”

18 Haziran Perşembe günü yeniden başlayacak Süper Lig hakkında da yorum yapan Binatlı teknik direktörü, özellikle ilk iki haftanın kendileri açısından çok önemli olduğunu dile getirdi. İltaç Karayel; “18 Haziran’da yeniden başlıyoruz ve ilk maçta rakibimiz Gençlik Gücü. Onların açısından bakıldığı zaman, böyle bir maçı kazanmaktan başka çareleri yok. Açıkçası biz rakibimize göre biraz daha rahatız. Ara verilmeden önce takımımızın form grafiği ve son maçlarda alınan sonuçlarla birlikte biraz rahatlamıştık. Bu iki hafta da Gençlik Gücü ve Düzkaya ile oynayacağımız maçlar, bizim için oldukça önemli. Eğer bu maçları kaybedersek, sonrası haftalar açısından sıkıntı yaşayabiliriz. O yüzden bu iki maçtan 6 puan çıkarmayı ve ligde biraz daha rahat nefes almayı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Lefkoşa’dan 6 puanla dönmüştü

Coronavirüs salgını öncesinde iki hafta üst üste Yenicami ve Göçmenköy deplasmanları olmak üzere iki hafta üst üste Lefkoşa deplasmanına giden Binatlı, iki karşılaşmayı da kazanarak, bu zorlu iki Lefkoşa deplasmanından 6 puanla dönmüş ve ligdeki puanını 24’e yükselterek nefes almıştı.

Binatlı’nın ligde kalan 8 maçı şöyle;

Gençlik Gücü

Düzkaya (D)

Cihangir

Türk Ocağı (D)

Mağusa Türk Gücü

Çetinkaya (D)

Baf Ülkü Yurdu

Küçük Kaymaklı (D)

Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.