Idan ve Christian Helsinki yolcusu

Idan ve Christian Helsinki yolcusu

Gençlik Gücü’nden Idan ve Gönyeli’den Christian, Finlandiya ekiplerinden Helsinki tarafından denenmeye çağrıldı.

A+A-

Geride bıraktığımız sezon K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü forması giyen Ganalı Ocran Idan ile Gönyeli forması giyen Nijeryalı Christian Chukwuka, Finlandiya’nın köklü kulüplerinden Helsinki IFK tarafından denenecek. Helsinki’nin sezon boyunca oyuncuları takip ettiği ve resmi yazı ile denemeye çağırdığı öğrenildi.

 

Sezon boyunca takip edildiler

Sezon boyunca iki futbolcunun forma giydiği maçlarda takip edildiği, hazırlanan rapor doğrultusunda iki oyuncunun resmi yazı ile Helsinki IFK tarafından denenmeye çağrıldığı öğrenildi. Sezon başında adaya avukatları ve menajerleri Cemal Sabancıoğulları tarafından getirilen oyuncular, 25 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında Sabancıoğulları’nın bağlantıları neticesinde Helsinki tarafından denenecek. Yapılacak deneme sonrasında oyuncular ile ilgili kesin karar verilecek.

 

Takımlarının performansına katkı koydular

Idan ve Christian forma giydikleri kulüplerin normal sezonu Play-out dışında rahat bir noktada tamamlamasında katkı sağlayan isimler oldular. Idan forma giydiği maçlarda takımı adına lig ve kupada 10 gol atarken, Christian rakip fileleri iki kez sarstı.

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.