“Hiçbir uçak havada kalmaz”

“Hiçbir uçak havada kalmaz”

Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına katılarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına katılarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bıçaklı, ligin tamamlanacağının altını çizerek, 5 Mayıs Salı günü KTFF ile bir araya geleceklerini ve son durumu görüşeceklerini belirtti.

 

Bıçaklı: “Herkese test yapılmalı”

Kulüpler Birliği Başkanı Bıçaklı, katıldığı televizyon programında, futbolcular başta olmak üzere, tüm spor paydaşlarına testler yapılması gerektiğini belirtti. Bıçaklı; “Hasan Sertoğlu ile daha önce yaptığımız görüşmeler doğrultusunda bizlere verilen bilgilerin 4 Mayıs itibariyle Bilim Kurulu’nun bu konuda açılım yapılması için karar verileceği söylenmişti. Ama belli ki bir şeyler var ve konu 15 Mayıs’a sarktı. Yani 15 Mayıs’ta yeniden değerlendirilecek. Bilim Kurulu’nun bu notada açılım yapması lazım… Biz, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile bu konuda hem fikiriz. Açılım olmasıyla birlikte tüm spor paydaşlarına testler yapılmalı. Bu testler yapıldığı zaman daha rahat hareket edebiliriz” dedi.

 

“Kesinlikle bu lig tamamlanacak”

Konu hakkında herkesin farklı bir yorum yaptığını da belirten Bıçaklı, herkesin sakin olması gerektiğini, bu noktada uzmanların karar verebileceğini söyleyerek hiçbir uçak havada kalmaz” yorumunu yaptı. Kulüpler Birliği Başkanı Bıçaklı; “Konu hakkında 500 kişi konuşuyorsa ortaya 500 ayrı yorum çıkıyor. Herkes işi uzmanlarına bırakmalı. Bırakalım onlar karar versin, bizler de uygulayalım. Unutulmamalı ki, hiçbir uçak havada kalmaz. Bir karar verilsin, A, B, C planı muhakkak vardır.  Gerekirse Genel Kurulu çağırır ona göre uygulama yaparız. 32 kulübün de düşüncesi aynı değil. Ortak bir karar alınır. Akıl ve mantık tekdir, doğruluk da birdir. Kulüpler Birliği olarak kendi yönetimimizle bunu belirttik. Bu lig böyle tescil edilemez. Kesinlikle bu lig tamamlanacak” değerlendirmesini yaptı.

 

“5 Mayıs’ta KTFF ile toplantı yapacağız”

Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı son olarak, Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 5 Mayıs Salı günü bir araya gelip konuşacağını belirtti. Bıçaklı; “Salı günü saat 15.00’te bizim yönetimimiz ile federasyonun yönetimi bir araya gelecek. Bu toplantıda gelişmeler ve atılabilecek adımlar konuşulacak. Umarım, görüşmenin ardından bir şekil çıkmış olacak” dedi.

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.