Her puan altın değerinde

Her puan altın değerinde

Süper Lig’de sezonun tamamlanmasına 4 hafta kaldı. 27’nci haftanın tüm karşılaşmaları yarın oynancak

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 27’nci hafta maçlarının tamamı yarın oynanacak. Şampiyonluk yarışı kadar lige tutunma ve Play-out dışında kalma adına önemli karşılaşmaların oynanacağı günde karşılaşmalar saat 16.00’da başlayacak.

 

Lider, Yalova deplasmanında…

Ligin 27’nci hafta maçları öncesinde en yakın takipçisi Doğan Türk Birliği’nin 5 puan önünde bulunan lider Yenicami, Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Yalova’ya konuk olacak. Ev sahibi ekip Yalova’nın cezasının bulunması nedeniyle karşılaşma Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi, Turgay Misk yönetecek.

 

Hata yapma lüksleri yok…

Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele veren Doğan Türk Birliği ve GAÜ Çetinkaya’nın hata yapma lüksleri bulunmuyor. Doğan Türk Birliği, sahasında ligde kalma mücadelesi veren ekiplerden biri olan Gençler Birliği’ni konuk edecek. GAÜ Çetinkaya’nın ise, Atatürk Stadı’ndaki konuğu Gençlik Gücü olacak. Şampiyonluk hedefinden geride kalan Binatlı ise, Üner Berkalp Stadı’nda Cihangir’i ağırlayacak.

 

Ligdeki diğer karşılaşmalar…

Süper Lig’de yarın oynanacak 2 maç, diğer maçlara göre daha rahat bir konumda geçecek. Ligin 27’nci haftasında Merit Alsancak Yeşilova Lefke’yi, Küçük Kaymaklı’da Baf Ülkü Yurdu’nu konuk edecek. 27’nci haftada ligin dibine demir atan ve çalkantılı bir hafta geçiren Ozanköy, Mağusa Türk Gücü’nü, Play-out maçlarına kalmak için galibiyet isteyen Yeni Boğaziçi ise Türk Ocağı’nı konuk edecek.

 

Detaylı maç programı için TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1325 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.