Hentbolda önemli işbirliği

Hentbolda önemli işbirliği

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Bosna Hersek Hentbol Federasyonu Başkanı Mensur Sinanoviç ile görüştü.

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, KKTC’nin 35. kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmak ve bir dizi temasta bulunmak için ülkemizde bulunan Bosna-Hersek Zenica-Doboj Kantonu Eğitim, Kültür, Spor ve Bilim Bakanı, aynı zamanda Bosna-Hersek Hentbol Federasyonu Başkanı Mensur Sinanoviç ile görüştü.

 

Bosna’daki turnuvaya davet

Yapılan ziyarette her iki federasyon birbirlerine işleyiş şekli ile ilgili bilgi aktarırken Sinanoviç 2019 yılı temmuz ayında yapacakları Slovenya, Hırvatistan ve Bosna-Hersek takımlarının yer alacağı U18 turnuvasına KKTC Hentbol Federasyonu’nu da davet etti.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ziyarette gerçekleşen temastan dolayı duyduğu memnuniyeti getirdi. Sinanoviç’in ülkemizin ambargo ve izolasyonlar altında olduğunu bildiğini, kendilerini düzenleyecekleri turnuvaya davet ettiklerini belirten Ayhan, ülkemizde düzenlenmesi planlanan turnuvaya da Bosna-Hersek’i davet ettiklerini aktardı.

 

Uluslararası Hentbol Federasyonu Başkanı ile randevu ayarlanacak

Sinanoviç’in her türlü yardım ve desteğe hazır olduğunu belirttiğini aktaran Ayhan, şu anda Uluslararası Hentbol Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Katar Hentbol Federasyonu Başkanı ile iyi ilişkileri çerçevesinde KKTC Hentbol Federasyonu için randevu talep edeceğini aktardı.

KKTC Hentbol Federasyonu ziyaret anısına Sinanoviç’e ülkemize özgü hediyeler takdiminde bulundu. Yaklaşık bir saat süren nezaket ziyaretinde ikili ilişkilerin geliştirilmesi yönünde olumlu adımların atılması da kararlaştırıldı.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.