Hem bugünü hem de yarını düşünüyor

Hem bugünü hem de yarını düşünüyor

Gönyeli’de göreve başlayan teknik direktör Emre Perçinci, hedefin kesinlikle Süper Lig olduğuna vurgu yaptı.

A+A-

Önümüzdeki sezon Birinci Lig’de Süper Lig’e terfi hedefi ile mücadele edecek olan Gönyeli, tecrübeli isimler ve gençlerle harmanlanmış bir kadro ile mücadele etmeyi planlıyor. Bu bağlamda takımı genç teknik adam Emre Perçinci’ye emanet eden kırmızı beyazlılar eksik görülen yerlere yapılacak takviyelerle sadece önümüzdeki yılın değil, diğer sezonların da iskeletini oluşturmayı hedefliyor.

 

Gökhan ve Salim olmadı

Gönyeli Spor Kulübü’nde bir süre önce anlaşma sağlanan Gökhan Konyalıoğlu ile Salim Tayançlı’nın transferlerinden vazgeçildi. Teknik adam olarak Emre Perçinci’nin raporu doğrultusunda hareket eden Gönyeli, Perçinci ile anlaşılmadan önce anlaşma sağlanan oyunculardan vazgeçti.

 

Perçinci memnun

Gönyeli’de göreve başlayan teknik direktör Emre Perçinci, hedefin kesinlikle Süper Lig olduğuna vurgu yaparak Gönyeli gibi bir camiada görev yapacağı için mutlu olduğunu belirtti. Kendisinin hazırladığı rapor doğrultusunda takıma takviyelerin yapılacağını belirten Perçinci, tecrübeli ve genç isimlerin harmanlanmasından oluşacak olan kadronun hem bugüne, hem de geleceğe yönelik planlanacağını dile getirdi.

 

Kadronun korunması planlanıyor

Kısa bir süre içerisinde sporcu toplantısı yaparak oyuncularla bir araya gelmeyi planladıklarını belirten Perçinci, kadroyu bozmadan takviyeler yapmayı istediklerini belirtti. Teknik heyetin tam olarak ilerleyen günlerde netlik kazanacağını söyleyen genç teknik adam, sezon öncesinde yurt dışında yapacakları kampla 2017 – 2018 sezonuna hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.