Hedefleri ‘çıkış’ yakalamak

Hedefleri ‘çıkış’ yakalamak

Süper Lig’de 4’üncü hafta Binatlı – Doğan Türk Birliği maçıyla açılıyor

A+A-

İltaç Karayel; “Yarın akşam, hedefleri farklı iki takımın mücadelesi olacak. İki ekip de kazanmak istiyor. Özellikle rakibimizin yabancıları oldukça kaliteli. Onları durdurabilirsek, iyi sonuç çıkarabiliriz”

Caner Oshan; “Binatlı şu ana kadar puan alamadı. Onlar da kötü sonuçlardan bir önce kurtulmak istiyor. Binatlı iyi bir kadroya sahip, bunun bilincindeyiz. Oraya kesinlikle galibiyet için gideceğiz.”

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 4’üncü hafta açılış maçında Binatlı, Doğan Türk Birliği’ni yarın akşam Güzelyurt’ta konuk edecek. İki takımın da teknik direktörü bu maç hakkında YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktararak, maçın zor geçeceğine işaret etti.

 

Karayel: “Yeni bir oluşum içerisindeyiz… Bir galibiyetle iyi sonuçlar gelmeye başlayacak”

Binatlı teknik direktörü İltaç Karayel, ligin ilk 3 haftasındaki kötü sonuçlar almalarının en büyük nedeni yaşanan sakatlıklar olduğunu dile getirerek, bunun kötü sonuçları, dolayısıyla da moralsizliği beraberinde getirdiğini savundu. İlk 3 haftanın artık geride kaldığını belirten deneyimli teknik adam, yarın akşam oynayacakları Doğan Türk Birliği maçıyla kötü gidişe son vermek istediklerini ifade etti. Karayel, yeni bir oluşum içerisinde olduklarını, elde edilecek bir galibiyetle birlikte iyi sonuçların geleceğine işaret etti. Karayel; “Yarın akşam, hedefleri farklı iki takımın mücadelesi olacak. İki ekip de kazanmak istiyor. Doğan Türk Birliği’nin özellikle yabancı oyuncuları oldukça kaliteli oyuncular. Yabancı oyuncuları durdurabilirsek, iyi sonuç çıkarabiliriz. Onlar da geçen hafta Yenicami maçını kaybetti, zirveden kopmak istemiyorlar. Bu bağlam da, çok zor bir maç olacak. Kazanmak için her şeyi yapacağız.  Dostça geçen bir mücadele olsun” ifadelerini kullandı.

 

Oshan: “Yenicami maçındaki mağlubiyeti telafi edeceğiz”

Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan da yaptığı değerlendirmede, ilk iki haftada iyi galibiyetler aldıklarını, ancak geçtiğimiz hafta bir çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini ve dolayısıyla maçı kaybettiklerini söyledi. İyi yolda olduklarını dile getiren deneyimli çalıştırıcı, Yenicami maçının telafisinin olduğunu vakit kaybetmeden de Binatlı maçında oynanılacak güzel oyun ve alınacak iyi bir sonuçla Yenicami maçını telafi edeceklerini ifade etti. Oshan; “Binatlı şu ana kadar puan alamadı. Onlar da kötü sonuçlardan bir önce kurtulmak istiyor. Binatlı iyi bir kadroya sahip, bunun bilincindeyiz. Oraya kesinlikle galibiyet için gideceğiz. Serhan, Salih ve Çağrı’dan yoksun olacağız. Bu zor maçı kazanmak için tüm mücadelemizi vereceğiz. Umarım kazanan taraf biz oluruz” şeklinde konuştu. 

 

Bu haber toplam 879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.