“Hedefimiz üst noktalarda kalıcı olmak”

“Hedefimiz üst noktalarda kalıcı olmak”

Türk Ocağı takım kaptanı Bilal Ceylan, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Halit DAĞ

Türk Ocağı’nın takım kaptanı Bilal Ceylan, ikinci devre hazırlıklarını ve ikinci devredeki hedeflerini YENİDÜZEN’e değerlendirdi. İkinci devre hazırlıkları kapsamında iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini aktaran deneyimli oyuncu, ikinci devrede de hedeflerinin ligin üst sıralarında kalıcı olmak istediklerini ifade etti.

 

Ceylan: “Üst noktalarda kalıcı olmak istiyoruz”

Türk Ocağı’nın deneyimli oyuncusu Bilal Ceylan YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede takımın ikinci devre hazırlıklarının çok iyi gittiğini, ikinci devrede de hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirtti. Ceylan; “Devre arasına yoğun bir antrenman programı ve yurt içinde yaptığımız kamp ile takımımızı fiziksel olarak güçlendirme ve bunun yanı sıra birlik ve beraberliğimizi, takım içi arkadaşlığı daha iyi noktalara taşıma anlamında verimli bir şekilde geçirdik. Kamp sürecinde yaptığımız hazırlık maçlarında aldığımız skorlar ve oynanılan oyun açısından teknik heyetin kişisel performans ve genel olarak takım oyunundan büyük ölçüde memnun kaldığını belirtebilirim. Takımımız sezon öncesi sıkıntılı bir sezon geçireceğimiz şeklinde düşünülse de takımımızın gösterdiği üstün performans ile artık hedefimiz tabi ki de üst noktalarda kalıcı olmak, bunun yanı sıra sezon başında belirttiğimiz gibi genç futbolcu kardeşlerimizi Türk Ocağı camiasına ve Kıbrıs Türk futboluna kazandırmak olacaktır” dedi.  

 

“Emeklerin karşılığı alındığı bir devre olsun”

Bilal Ceylan, yarın akşam başlayacak olan ligin ikinci devresi hakkında da konuşarak, tüm futbol camiası için adil yönetilen, sakatlıksız ve emeklerin karşılığının alındığı bir devre olmasını temenni etti. “Sezonun ikinci yarısına girerken lig sıralamasına bakılmaksızın adil yönetilen maçların çoğunlukta olduğu, Tüm takımlarımızın maddi ve manevi verdiği emeklerinin karşılığını alabilmesini ve sakatlıksız bir ikinci devre ile hak edenin şampiyon, yine hak eden takımlarımızın da ligde kalmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

 

“İki Girne takımının aynı gece oynaması bizleri şaşırtmıştır”

Tecrübeli oyuncu, yarın akşam iki Girne takımının da maçı olduğunu hatırlatarak, taraftar sayısının düşeceğini söyledi. Ceylan; “Sezonun 2’nci devresine yarın akşam lider MTG'yi evimizde ağırlayarak başlayacağız. Federasyonumuz aynı güne bir diğer Girne takımı Doğan Türk Birliği maçını da koyarak anlamsız bir şekilde maçın taraftar sayısını düşürecek. Böyle bir önemli maçı izlemekten alıkoymak bunun yanı sıra tüm zorluklara rağmen ayakta kalmaya çalışan kulüplerimizin ve gelişmeye çalışan futbolumuzun spor seyircilerine bu kadar ihtiyaç varken, iki maçın da bu şekilde aynı gün oynanması tüm futbol camiasında olduğu gibi bizlerde de şok etkisi yaratmış ve fazlasıyla şaşırtmıştır. Dileriz bundan sonraki süreçte bu tür önemli maçları oynatırken futbol severler ve takımlar da düşünülür ve federasyonumuz bu konuda takımlarımıza da yardımcı olur diye düşünüyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.