“Hedefimiz kazanıp, seri yakalamak”

“Hedefimiz kazanıp, seri yakalamak”

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Erdinç Akyulaf, Türk Ocağı maçı hakkında konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de ilk galibiyetini 7’nci haftada yaşayan Merit Alsancak Yeşilova’da teknik direktör Erdinç Akyulaf, hem gelen ilk galibiyeti, hem de önlerindeki Türk Ocağı maçını yorumladı. Akyulaf, Pazartesi akşamı da kazanarak, galibiyetleri seri haline getirmek istediklerini ifade etti.

 

Akyulaf: “Cihangir karşısında güzel bir galibiyet aldık”

Süper Lig’de bu sezon aldıkları ilk galibiyeti değerlendiren Erdinç Akyulaf, Cihangir karşılaşmasında iyi oynadıklarını, iyi oyunlarını da galibiyetle süslediklerini ifade etti. Akyulaf; “Geçtiğimiz hafta sonunda Cihangir karşısında iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız, maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Bu karşılaşmadan güzel bir galibiyet aldık. Ancak, bu galibiyet, geçip gitti. Önümüzdeki maçlara daha çok odaklanmalıyız” dedi.

 

“Rakibimiz çok zor, yoğun çalışıyoruz…”

Erdinç Akyulaf; “Bu hafta ligin en zor deplasmanlarından birine gidiyoruz. Rakibimizin gücünü bilerek mücadelemizi vereceğiz. Türk Ocağı maçına kazanmak için çalışıyoruz. Kazanmak için yoğun bir çalışma programı izliyoruz. Pazartesi gününe kadar 5 antrenman yapmayı planlıyoruz. Rakibimize saygımız sonsuz. Seyir zevki yüksek, dostça geçen bir karşılaşma olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

 

Okan Kibar forma giyemeyecek

Merit Alsancak Yeşilova’da forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu Okan Kibar bu karşılaşmada sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Teknik direktör Erdinç Akyulaf’tan alınan bilgiye göre Türk Ocağı karşılaşması öncesinde yeşil beyazlılarda başka eksik oyuncu bulunmuyor.

 

  

Bu haber toplam 1743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.