“Hedefe ulaştığımız için gururluyuz”

“Hedefe ulaştığımız için gururluyuz”

Play-Off sonucunda K-Pet Süper Lig’e yükselen Hamitköy’de kaptan Halil İbrahim Çocuk YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Hamitköy’ün takım kaptanı Halil İbrahim Çocuk Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu.

Deneyimli isim sözlerine, sezon başı koymuş olduğumuz hedefe play-off maçları sonunda ulaştığımızdan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek başlarken, “Zor bir ligin son biletini alan biz olduğumuz için gururluyuz” dedi.

 

“Camianın başarılarına bir yenisini daha ekledik”

 

Sezona başlarken yaş ortalaması 23 olan genç bir takım ile yola çıktıklarını ifade eden Halil İbrahim, “Genç isimler ile bu başarının yakalanması camia tarihinin unutulmaz başarıları arasında bir yenisini eklediğimizi saklayamayız.” dedi.

 

“Takım içindeki arkadaşlık başarıyı kolaylaştırdı”

 

“Takımdaki arkadaşlığın sezon içerisinde kardeşlik bağlarına dönüşmesi başarıyı kolaylaştırmıştır” diyen Çocuk, “Hamitköy’ün 5 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasında emeği geçen ve gecesini gündüzünü bize ayıran başkanımız Evren Mannaş'a futbolcu kardeşlerim adına teşekkürü bir borç biliriz.” dedi.

 

“Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum”

 

“Takımın başındaki Ahmet Sakallı ve yardımcı hocalarımızın emeklerini anlatmayla anlaşılacak bir konu değil. Ne söylense, ne kadar teşekkür edilse azdır” diyen Çocuk, “Ozanköy ile oynanan final maçında bizi yalnız bırakmayarak Üner Berkalp Stadı’na gelip bize ev sahibi olduğumuzu hissettiren muhteşem taraftarımıza şahsım ve takım arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum”. dedi.

 

Halil İbrahim son olarak, Hamitköy Spor Kulübü’nün hak ettiği yerde olduğunu ve gelecek sezonlarda Süper Lig’de kalıcı ve başarılı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.