Hataya yer yok

Hataya yer yok

Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Süper Lig Play – off yarı final serisi 3’üncü maçları yarın ve Çarşamba günü oynanacak

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Süper Ligi Play – off yarı final serisinde heyecan 3’üncü maçlarıyla devam ediyor. Yarın akşam YDÜ Mapfree’yi, Çarşamba akşamı ise LAÜ, Koopspor’u konuk edecek.

 

YDÜ finale çok yakın

Play – off yarı final serisi ilk iki maçında da rakibi Mapfree’yi farklı mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi, seriyi 2-0’a getirerek final için büyük avantaj elde etmişti. Yarın akşam RA25 Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleyi de YDÜ’nün kazanması takdirde seri 3-0’a gelecek ve YDÜ finale çıkacak. Yarın akşamki maçı Mapfree’nin kazanması durumunda ise seri 2-1’e gelecek. Bu önemli mücadele saat 19.00’da başlayacak.

 

İki takım da avantaj arıyor

Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Süper Lig Play – off yarı final serisinin bir diğer eşleşmesi olan LAÜ ile Koopspor’un seride 1-1’lik eşitlik sözkonusu. Geçtiğimiz hafta içinde Lefke’de oynanan maçı LAÜ, hafta sonunda Lefkoşa’da oynanan 2’nci maçı ise Koopspor almış ve seri 1-1’e gelmişti. Çarşamba akşamı yine Lefke’de oynanacak olan serinin 3’üncü maçı büyük öneme sahip. Bu maçı kazanacak olan ekip, seride öne geçecek ve finale bir adım daha yaklaşacak. LAÜ Spor Salonu’nda oynanacak maç Çarşamba akşamı, saat 19.00’da başlayacak.

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.