Hasan Sertoğlu veda etti

Hasan Sertoğlu veda etti

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, düzenlenen sabah kahvaltısında spor yazarları ile bir araya geldi.

A+A-

LTB Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, spor yazarları ile bir araya gelerek 17 yıllık yöneticilik ve başkanlık görevi süresinde kendisine destek oldukları için teşekkür etti

 

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, düzenlenen sabah kahvaltısında spor yazarları ile bir araya geldi. Uzun yıllar gerek kulüp başkanlığı gerekse Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı olarak görev yapan Sertoğlu spor basını ile vedalaşırken “Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği de ülke sporu ve futboluna yaptığı katkılardan dolayı Sertoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Eziç Restoran’da düzenlenen sabah kahvaltısında ilk söz alan KTSYD Başkanı Çelen Oben, Hasan Sertoğlu’nun gerek kulüp başkanı, gerekse KTFF başkanı olarak Kıbrıs Türk futboluna ve sporuna hizmet ettiğini hatırlatarak KTSYD olarak yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür etti.

 

Sertoğlu: “Herşeyi Kıbrıs Türk sporu, gençliği için yaptık”

Hasan Sertoğlu yaptığı konuşmada 1994 yılından bu yana yönetici olarak spora katkı yolunda yavaş yavaş sona geldiğini belirtirken, ülkeye hizmetlerinin elinden geldiğince ölene kadar devam edeceğini vurguladı. Sporda 17’nci yılına girdiği yöneticilik ve başkanlık serüveninde spor yazarları ile iç içe olduğunu belirten Sertoğlu, “Zaman zaman tartıştık, zaman zaman kavga ettik. Ama her şey Kıbrıs Türk sporu, gençliği içindi” dedi.

17 yıl içerisinde spor basınından çok ciddi destek gördüğünü belirten Hasan Sertoğlu, “Ben hepinize bu konuda teşekkür ederim. Yanlışlar yapmadık mı? Çok yanlışlar yaptık. Her şeyimiz doğru muydu? Değildi. Ama hiçbir zaman hiçbir arkadaşımız cımbızla yanlışlarımızı alıp ‘Vurun abalıya’ yönünde adım atmadı. Hep doğru, iyi yanlarımızı ön plana çıkardı. Bu da bizi ciddi şekilde motive etti” dedi.

 

Hizmetleri için plaket takdim edildi

Canı gönülden KTFF başkanlığı görevini teslim edeceğini belirten Sertoğlu, Futbol Federasyonu’na devam etme durumunun daha önce belirttiği gibi söz konusu olmadığını ifade etti. Haziran’da mali genel kurulun ardından temmuzda görevini başka bir arkadaş devredeceğini söyleyen Sertoğlu, “Bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim” dedi. Konuşmanın ardından KTSYD Başkanı Çelen Oben, Sertoğlu’na ülke sporuna ve futboluna bugüne kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 2178 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.