Harry Kane’den Bertu’ya jest

Harry Kane’den Bertu’ya jest

Tottenham ve İngiltere Milli Takım futbolcusu Harry Kane, Doğan Türk Birliği’nin 10 yaşındaki başarılı futbolcusu Bertu Sağır’a futbol ayakkabılarını gönderdi.

A+A-

Doğan Türk Birliği Akademi’nin 10 yaşındaki başarılı futbolcusu Bertu Sağır’a, İngiltere Milli Takımı ve Tottenham Hotspur'un yıldız futbolcusu Harry Kane'in giydiği bir çift futbol ayakkabısı hediye edildi. Ayakkabıları, Kane’in çok yakın bir aile dostu olan ve uzun yıllar Londra’da yaşayan, ayni zamanda ünlülerin kuaförlüğünü yapan Hüseyin Hayatlar getirdi.

 

Kane, 10 yıl önce Kuzey Kıbrıs’ta turnuvaya katılmış

Hüseyin Hayatlar’ın aktardığı bilgiye göre, ünlü futbolcu Harry Kane, yaklaşık 10 yıl önce, daha 14 yaşındayken, o dönem oynadığı takım ile Kuzey Kıbrıs’ta bir turnuvaya katılmış ve buradaki gençlerin futbol tutkusu onu fazlasıyla etkilemiş. Yıllar sonra, Tottenham Hotspur ile Güney Kıbrıs ekiplerinden Apoel ile maç yapmaya gelince, kendisine ait bir çift ayakkabıyı babası aracılığıyla, başarılı bir minik futbolcuya verilmek üzere, kendisine ulaştırdıklarını belirtti.

 

Hayatlar ayakkabıları Bertu’ya takdim etti

İyi bir Doğan Türk Birliği taraftarı olan Hüseyin Hayatlar da izlenimleri doğrultusunda, ayakkabıların Bertu Sağır’a verilmesine karar verdi ve U10 antrenmanı esnasında, Bertu’nun ailesi ve hocaları huzurunda, ayakkabılar kendisine teslim etti.

Bu haber toplam 2280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.