Halk Evi transfere hızlı girdi

Halk Evi transfere hızlı girdi

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Girne Halk Evi ara transfer dönemi başlamadan önemli oyuncuları kadrosuna katmak için anlaşma sağladı.

A+A-

Sezon başında Gönyeli'ye transfer olan ancak devre tamamlanmadan takımdan ayrılan Esin Sonay'ı daha önce kadrosuna katan Girne Halk Evi, önemli takviyeler daha yaptı. Girne ekibi Küçük Kaymaklı'dan savunma oyuncusu Talat Dağer'i kiralık olarak kadrosuna katmak için anlaşma sağladı.

 

18826.jpg

Hamis ve Salih Say da tamam

Girne Halk Evi takıma iki tecrübeli ismi daha katmak için anlaşma sağladı. Merit Alsancak Yeşilova'dan Hamis Çakır ve Salih Say ligin ikinci yarısında Girne Halk Evi forması giyecek. Oyuncuların bonservisli mi yoksa kiralık mı transfer olacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

 


 

4474.jpg

Taner ile yarın görüşülüyor

Girne Halk Evi, Talat Dağer'in ardından Küçük Kaymaklı'dan bir transfer daha yapmak için kolları sıvadı. Girne ekibi Küçük Kaymaklı'dan izin alarak yarın Taner Bingöllü ile görüşme gerçekleştirecek.

 


 

19044.jpg

 

Aksel sesleri

Girne Halk Evi'nin kadrosuna katmak için girişimde bulunacağı bir diğer isim ise Aksel Kaptanoğlu olacak. Hamitköy forması giyen ve ilk yarıda sergilediği performans ile dikkat çeken Aksel ile anlaşma sağlayan Halk Evi, Hamitköy ile transferdeki ufak pürüzleri gidererek transferi bitirmeyi amaçlıyor.

Bu haber toplam 2797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.