Hakemler sıkı çalışıyor

Hakemler sıkı çalışıyor

2018-19 sezonuna hazırlanan hakemlerimiz Balçova’daki çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

A+A-

Abdullah Zaifoğlu (KTSYD/Balçova-İzmir)

Pazartesi akşamı ve bugün sabah olmak üzere 2 antrenman yapan hakemler daha çok fizik kondisyona dayalı çalışmalar gerçekleştiriyor.

MHK antrenman sorumlusu Savaş Tilki’nin yönetiminde tüm hakemlerin katıldığı ve disiplinin de ön planda tutulduğu çalışmalar yapıldı.

Antrenmanlarda kafilede yer alan herkesin hazır bulunması hakemler ve çalıştırıcılar üzerinde büyük bir moral motivasyon etkisi yarattı.

MHK antrenman sorumlusu Savaş Tilki de antrenmanların çok iyi geçtiğini, hakemlerin çalışmalara gösterdikleri ciddiyetten mutlu olduğunu söyledi. Savaş Tilki hakemlerin hırslı, disiplinli, istekli, sevgi ve saygının da ön planda olduğu antrenmanlardan mutlu olduğunu dile getirdi.

Kafiledeki deneyimli hakemlerimizden Kerem Eran, Serhan Şimşek ve Osman Özpaşa da Savaş Tilki ve Alper Aligüllü yönetiminde verimli bir kamp geçirdiklerini, genç hakemlerle kaynaşmanın çok iyi olduğunu, sosyal aktivitelerle birlikte iyi bir kamp geçirdiklerini söylediler. Fiziksel olarak çok iyi bir kamp geçirdiklerini, birlik ve beraberliğin kendilerine çok şeyler katacağını dile getirdiler. 

 

B ve C adayları ile toplantı

Kampta yer alan B ve C hakem adayları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, Derviş Atakan ve Niyazi Nizam genç hakemlerin sorunlarını dinlediler. Yaptıkları bu görevin çok özveriler istediğini, daima en doğrusunu öğrenmeleri gerektiğinin yanında özellikle kuralları çok iyi bilmeleri gerektiğini söyleyen yöneticiler, hakemlerden yaptıkları işi her zaman önemsemelerini ve kendileri ile istişare içinde olmalarını istediler.

Kadın hakemlerin de maç öncesi hazırlık ve maç sırasında karşılaştıkları sorunları dinleyerek çözüm yolları arandı.    

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.