“Güvenlerini boşa çıkarmadık”

“Güvenlerini boşa çıkarmadık”

K-Pet Süper Lig ve Kıbrıs Kupası şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nün önemli isimlerinden Adil Uçar gazetemiz Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Halit Dağ

Uçar kendilerine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadıklarını, gelecek sezon da kupalara talip olduklarını belirtti.

Uçar sözlerine, “Zorlu bir sürecin sonunda ligde ve kupada sezon başı koyduğumuz hedefe ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyerek başladı.

                                                                                                    

Uçar: “Ne mutlu ki çifte kupayla bitirdik”

Sezon başlamadan hedefe ulaşacak kadrolarının olduğunu fakat bunun kolay olmayacağının bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Neticede son haftaya kadar baş başa giden bir yarışmanın içinde olduk, bu heyecanı bizimle beraber bizi takip eden herkes yaşadı ve ne mutlu ki sezonu çift kupayla bitirdik” dedi.

 

Emeği geçen herkese teşekkürler

“Sezon öncesi ve sezon boyunca takımla yatıp, takımla kalkan başta kulüp başkanımız Koral Bozkurt, yönetim kurulu üyelerimiz ve bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımız olmak üzere emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim” diyen Adil, “Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık” dedi.

Uçar, “Lig ve Kıbrıs Kupası’nda kazanılan şampiyonlukta en büyük etken teknik kadro, başkan, yönetim kurulu ve taraftarlarımızın kenetlenerek bize güvendiklerini hissettirmeleriydi” açıklamasını yaptı.

 

“Gelecek sezon da kupalara talibiz”

Adil Uçar sözlerini tamamlamadan önce, önlerinde yine çok zorlu bir sezon olacağını, aynı başarıları tekrarlamanın çok zor olduğunu bilmekle beraber yeniden başarabilmek için çok çalışmalarının gerektiğini ifade ederken, “Gelecek sezon da kupalara talibiz” diyerek sözleri tamamladı.

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.