Günsel Kupası uluslararası oluyor

Günsel Kupası uluslararası oluyor

Suat Günsel Kupası’nın ikincisi uluslararası boyuta taşınıyor.

A+A-
  • Geçtiğimiz yıl Girne Üniversitesi tarafından ilk kez organize edilerek Türkiye’den önde gelen kadın basketbol ekiplerinin mücadele ettiği sezon öncesi hazırlık turnuvası Suat Günsel Kupası’nın ikincisi uluslararası boyuta taşınıyor. Bu yılki turnuvaya Avrupa ve Türkiye’nin önemli kulüpleri katılım gösterecek

 

  • 14-17 Eylül tarihlerinde Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ülkemizde yer alacak turnuvaya İspanya’dan Perfumerias Avenida, Belçika’dan Castors Braine, Çekya’dan USK Prag’ın yanı sıra Türkiye’den Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediye katılım gösterecek

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa’da EuroCup şampiyonluğu yaşayan Yakın Doğu Üniversitesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz yıl Girne Üniversitesi tarafından ilk kez düzenlenen ve Girne Üniversitesi ile YDÜ’nün yanı sıra Türkiye’den Botaş ve Hatay Büyükşehir Belediye’nin katılım gösterdiği Suat Günsel Kupası’nın ikincisi uluslararası boyutlara taşınıyor.

 

Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen kulüpleri katılacak

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Suat Günsel Kupası’nda Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen kulüpleri katılım gösterecek. Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan sezon öncesi hazırlık turnuvasında İspanya’dan Perfumerias Avenida, Belçika’dan Castors Braine, Çekya’dan USK Prag’ın yanı sıra Türkiye’den Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediye yer alacak.

 

İspanyol Avenida resmi sitesinden turnuvayı duyurdu

Turnuva ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmasa da organizasyona katılacak olan İspanyol ekibi Perfumerias Avenita takımı yaptığı açıklamada “Kıbrıs’a gidiyoruz” diyerek 2. Suat Günsel Kupası’na katılım göstereceğini duyurarak Türkçe “Teşekkürler” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler