Güneyde rekorla zirveye

Güneyde rekorla zirveye

Deniz Denner – Ömer Topçu ikilisi Kıbrıs’ın güneyinde gerçekleştirilen Platres Hill Climb yarışında hem birinci olma başarısı gösterdi, hem de etap rekorunu kırdı.

A+A-

Kıbrıs’ın güneyinde Pazar günü gerçekleştirilen Platres Hill Climb yarışında Deniz Denner – Ömer Topçu ikilisi büyük bir başarıya imza atarak birinci oldu.

Önemli yarışlar arasında gösterilen Platres Hill Climb yarışında 30 ekip start alırken, Denner – Topçu ikilisi yarışan katılan tek Kıbrıslı Türk yarışmacılar oldular. Tüm rakiplerini geride bırakan Denner – Topçu ikilisi 4 etapta en iyi zamanlara imza atarak hem etap rekorunu kırdı hem de genel klasman birinci olma başarısı gösterdi.

 

Denner: “Belki rüyaydı, belki zordu ama oldu”

Yarış ile ilgili görüşlerini aktaran Deniz Denner, “Belki rüyaydı, belki zordu ama oldu” dedi. Denner, Platres Hill Climb yarışında rakiplerini geride bırakarak klasman birincisi olmalarında emeği geçen tüm teknik ekibe teşekkür ederken, destek veren herkese de teşekkürler ettiğini dile getirdi. Denner, “Güney Kıbrıs’ın en önemli Hill Climb yarışı olan Platres’te yarışan 30 ekip arasında 4 etapta da en iyi zamanlara imza atıp rekoru elde ederek genel klasman birinciliği ile dönüyoruz. Yanımızda olan herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.