Green Pedal bisikletlere hayat veriyor

Green Pedal bisikletlere hayat veriyor

Green Pedal Bisiklet Kulübü “Bisikletsiz Çocuk Kalmasın” sloganı ile başlattığı proje çerçevesinde tamir ettiği bisikletleri yeniden kullanılır hale getiriyor.

A+A-

Green Pedal Bisiklet Kulübü yeni bir projeye imza attı. Green Pedal Yeşil Bisiklet projesi  “Bisikletsiz Çocuk Kalmasın” sloganı ile başlattığı sosyal sorumluluk projesinde, evlerde atıl durumda olan bisikletler toplanarak elden geçiriliyor boyanıyor, tamir ediliyor ve yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor.

Green Pedal Bisiklet Kulübü bu süreç boyunca gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmayı, spor yapmayı özendirmeyi ve sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı koymayı hedef belirliyor ve çalışmalarına devam ediyor.

“Bisikletsiz Çocuk Kalmasın” sloganı ile ilk hurda bisikletleri bir süre önce toplayan Green Pedal, imece usulü, gençlerin katılımı ile atölyeler kurarak tamirleri tamamladı.

 

Karne gününde ilk bisikletler verildi

Pilot okul olarak seçilen İskele İlker Karter İlkokulu’nda, karne dağıtımı günü olan 31 Ocak Perşembe günü düzenlenen törenle, okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından belirlenen ihtiyaçlı ve başarılı öğrencilere ilk parti dağıtımı gerçekleştirildi.

Dağıtım töreninde konuşan Okul Müdürü Coşkun Akyerli, Green Pedal Kulübü yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ederek böylesi güzel bir olayın hem okul idare ve eğitimcilerini hem de bisikletlere sahip olan başarılı öğrencileri çok mutlu ettiğini belirtti.

Green Pedal Bisiklet Kulübü Asbaşkanı Erhan Bolkan ise bu proje kapsamında, hedeflerinde 500 bisiklet tamiri yapılarak dağıtımı olduğunu, bunun yanında bisiklet hediye edilen ve edilecek olan öğrencilere, ayrıca ilgilenen diğer genç bisiklet kullanıcılarına trafikte güvenli sürüş emniyeti ve kurallarının konu alacağı teorik ve pratik seminerlerin yakında hayata geçireceklerini aktardı. Ayrıca bu projeye duyarlılık gösteren ve ellerindeki eski bisikletleri Green Pedala bağışlayan herkese çok teşekkür edildi.

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.