“Göze hoş gelen futbol izlettirmek istiyoruz”

“Göze hoş gelen futbol izlettirmek istiyoruz”

K-Pet Süper Lig ekibi Binatlı’nın kulüp Başkanı Orsel Neşe, YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Binatlı’da Başkan Orsel Neşe, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Orsel Neşe, Geçen sezon çok zor günler yaşadıklarını hatırlatarak, bu yıl da bu zor günlerin tekrarlanmaması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Neşe, yeni sezonda göze hoş gelen bir futbol izlettireceklerini söyledi.

 

“Heyecan veren bir takım yaratmak istiyoruz”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, bu sezonki hedeflerini açıkladı. Neşe, geçen sezon çok sıkıntı çektiklerini, bu sıkıntılar sayesinde çok zor günler yaşadıklarını ve bu yıl zor günler yaşamamak istemediklerini söyledi. Başkan Orsel Neşe, hedeflerinin göze hoş gelen futbolla centilmen bir takım yaratmak olduğunu ifade ederek, heyecan veren bir takım olacaklarına inandığını söyledi. Neşe, sıralamada ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Neşe, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde bu görüşmelerin sonlanacağını kaydetti.

 

“Misyonumu tamamlıyorum”

Orsel Neşe; “Göreve geldiğim ilk günden bu yana yönetimimle birlikte  çok çalışma yaptık. Her defasında ileriye gitme hedefiyle işimize dört elle sarıldık. Artık aday olmayı düşünmüyorum. Misyonumuzu  ve hedeflerimizi tamamladık. Kulübün mali yapısı artıdadır. Gelir getirici çalışmalarımız da sonlanınca kulübün mali yapısı daha da güçlenecektir” dedi.

 

“Yabancılar konusunda erken zamanda kararımızı vereceğiz”

Orsel Neşe; “Şu anda kadromuzda 6 yabancı oyuncu bulunuyor. Gökmen hocamızla yaptığımız görüşmelerde oyuncuların takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve nihai kararın o zaman verilecek. Bu oyuncuların talipleri de vardır. Hocamızın kararı doğrultusunda biz de kararımızı vereceğiz. Aynı zamanda yurt dışından bize önerilen bir oyuncu daha var. O oyuncuyu da hazırlık döneminde hocamıza danışıp kararına göre denemeyi düşünüyoruz” dedi.

 

“Atılı duran kulüp binamız gelir getirecek”

Orsel Neşe, yıllardır atılı duran eski kulüp binalarının yeni konseptiyle Kasım ayında açmayı planladıklarını söyledi. Neşe; “Yıllardır atılı duran eski kulüp binamız hakkında geçtiğimiz yıllardan beridir hedeflediğimiz bir düşünce vardı. Bu düşencemiz, gerekli çalışmaların yapılmasıyla kulübe gelir getirecek bir çerçeve içinde lojman yapmaktır. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.  4 adet 2+1 sporcu lojmanımız olacak. Projeler tamamlandı, çalışmalar sürüyor.  Kısmet olursa Kasım ayı içerisinde tamamlayıp, açılışını yapmak istiyoruz” dedi.

 

“Genç nesilleri kazanmak için çalışıyoruz”

Alt yapıya da önem verdiklerini aktaran Orsel Neşe, her yaş kategorisinde de altyapı takımlarının olduğunu Ulun Cam’ın Genel Koordinatörlüğünde, her yaş grubunda da kesintisiz bir şekilde hocaların direktifleriyle  çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Bu konuda hedeflerinin, genç nesilleri özelde Binatlı camiasına, genelde ise Kıbrıs Türk futboluna kazandırmak olduğunu söyledi.

 

“Ülke futbolunun ileryeceğinden umutluyum”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, ülke futbolunun ilerleyeceğinden çok fazla umudunun olduğunu söyledi. Bunun en büyük sebebinin ülkemizdeki çoğu kulübün, özellikle köklü kulüplerin altyapılarına oldukça önem verdiğini dile getirdi. Neşe, yapılan bu çalışmaların neticesinde ilerleyen zamanlarda meyvelerin toplanacağını da ifade etti. Dışa açılım konusunda da düşüncesini aktaran Neşe, bu sorunun temelinde Kıbrıs Sorunu olduğunu belirterek, adada kalıcı bir çözümün bir an önce bulunmasını arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

 

“CONIFA EURO 2017’de başarılı olduk”

Orsel Neşe, ülkemizde bu yıl 4-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen CONIFA EURO 2017 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda başarılı olduklarını dile getirdi. Neşe, herkesin işini tam olarak yaptığını beliterek, küçük eksikliklerin yaşandığını ancak, bu eksikliklerin tecrübe edinerek giderilebileceğini ifade etti.

 

“Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu sonsuza dek dost kalacak”

Orsel Neşe; “Baf Ülkü Yurdu ve Binatlı kulüpleri 1974 yılından sonra Güzelyurt takımları olmuştur. Bu güzel yerde iki güzide kulübün de oldukça çok destekçisi vardır. İki takımın arasında her zaman oynanan karşılaşmalar tatlı bir rekabet halinde geçti. Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu dost takımlardır, sonsuza dek de öyle kalacaktır” şeklinde konuştu.

   

Bu haber toplam 2066 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.