Golfta sezonun ilk turnuvası yapıldı

Golfta sezonun ilk turnuvası yapıldı

Korineum Golf & Beach Resort bünyesindeki Golf Kulübü’nün turnuvaları President’s Putter ile başladı.

A+A-

2007 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl Eylül veya Ekim ayında düzenlenen turnuva bu yıl on birinci kez düzenlendi.

Geleneksel bir turnuva olan ve tüm golf kulüplerinde “Kulüp Başkanı” tarafından düzenlenen turnuva, bu yıl 46 oyuncunun katılımı ile gerçekleşti.

Stablefort 4 ball better ball formatında oynanan turnuva oldukça keyifli bir ortamda geçti.

Ödül törenine turnuvaya katılan oyuncular ile Kulüp Kaptanı Geoff Moule ve Kulüp Başkanı Dr. Günay Çerkez’ katıldı. Turnuva sonrası düzenlenen kokteyl ve ödül töreninde kazanan takıma golf sopalarından biri olan ve turnuvaya da adını veren “Putter” hediye edildi.

Ödüllerin Dr. Günay Çerkez ve Kulüp Kaptanı Geoff Moule tarafından takdim edildiği törende kısa da bir konuşma yapan Korineum Golf & Beach Resort Direktörü ve Kulüp Başkanı Dr. Günay Çerkez, tüm katılımcılara her yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvaya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

2’li takım olarak oynanan 11. President Putter Turnuvası’nın galibi ise 46 puan ile Emrah Şimşek & Aydın Fidaner ikilisi oldu. Turnuvada Engin Terzioğlu & Mark Aldridge ikilisi 45 puanla ikinci, Brian Young & John Whale ikilisi 44 puanla üçüncü oldu.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.