Golf turnuvaları başladı

Golf turnuvaları başladı

Korineum Golf & Beach Resort bünyesindeki Golf Kulübü’nün turnuvaları President’s Putter ile dün başladı.

A+A-

 

2007 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl Eylül ayında düzenlenen turnuva bu yıl 12’nci kez düzenlendi. Turnuva, bu yıl 44 oyuncunun katılımı ile gerçekleşti. Shotgun olarak başlayan turnuva, serin havanın da vermiş olduğu rahatlıkla, oldukça keyifli bir ortamda geçti.

Korineum’un yeni hizmete açılan Terası’nda gerçekleşen Ödül Törenine oyuncular ile birlikte Kulüp Başkanı olarak Dr. Günay Çerkez de katıldı.  Kokteyl ve ödül töreninde kazanan takıma golf sopalarından biri olan ve turnuvaya da adını veren “Putter” hediye edildi.

Törende kısa bir konuşma da yapan Korineum Golf & Beach Resort Direktörü ve Kulüp Başkanı Dr. Günay Çerkez, tüm katılımcılara her yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvaya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

12. President’s Putter’ın en önemli sürprizi ise Turnuva’nın isim sahibi Dr. Günay Çerkez ve Korineum Golf & Beach Resort Genel Müdürü Umut Gürtunç’un da turnuvada oyuncu olarak yer almasıydı.

2’li takım olarak oynanan 12. President Putter Turnuvası’nın galibi ise 45 puan ile Richard Kubicki & David Warrander ikilisi oldu. İkincilik Soner Yetkili-Sertaç Yeşilçimen’in olurken, üçüncü de Aydın Fidaner-Emrah Şimşek ikilisi oldu.

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.