Gol yağmurunda gülen Kaymaklı: 4-3

Gol yağmurunda gülen Kaymaklı: 4-3

Yedi golün atıldığı maçta Küçük Kaymaklı konuk ettiği Binatlı'yı 4-3 yendi.

A+A-

STAT: Şht. Hüseyin Ruso Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı **, Engin Akkagün **, İsfendiyar Açıksöz **

K.KAYMAKLI: Ali Duvarcı **, Hüseyin Sadıklar *, Mehmet Kaygısız * (Dk 46 Bahadır **), Turgut K. Çoban**, Çağrı Kıral**, Tuğrul Çiftçioğlu*, Bayram Anday**, Mamut Saine* (Dk.60 H.Adal **), Mustafa Yaşınses** (Dk.71 Emmenuel**), Uğur Gök***, Geoffrey Massa***

BİNATLI: Yusuf Yontar*, Taner Bingöllü**, Eren can Aslan* (Dk 84 Kemal Yıldırım), Erbay Bertiz*, Sertaç Özbilin**, Burak Sarıkaya*, Kehinde Owoeye** (Dk.74 Abdullah Umut*), Kemal Uçaner**, Evor John Bello*, Peter Ebomobowei***, Mehmet Neşe** (Dk.68 Alaaddin*)

GOLLER: Dk.1 ve 76 Uğur Gök, Dk.23 Mustafa Yaşınses, Dk.74 Massa,  (K.Kaymaklı) – Dk.40, 53 ve 78 Peter (Binatlı)

 

K-Pet Süper Lig’de 5’inci hafta mücadelesinde Küçük Kaymaklı konuk ettiği Binatlı’yı 7 golün atıldığı maçta 4-3 mağlup etti. Rakibi karşısında zorlanan Kaymaklı bu sezon ev sahibi olduğu üçüncü karşılaşmayı da kazanırken Binatlı sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Maça hızlı başlayan Kaymaklı Uğur Gök ve M. Yaşınses ile 2-0 öne geçmesine rağmen bu gollere Binatlı Peter ile yanıt vererek skoru 2-2’ye getirdi. Massa ve Uğur Gök ile 4-2 öne geçen Kaymaklı karşısında Peter’in golü ile Binatlı farkı bire indirse de maç 4-3 Kaymaklı lehine tamamlandı. Bu sonuçla Kaymaklı puanını 9 yaparken Binatlı 8 puanda kaldı. Kaymaklı maç fazlası ile günü lider tamamladı.

 

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.