“Göçmenköy’deki misyonumu tamamladım”

“Göçmenköy’deki misyonumu tamamladım”

Göçmenköy ile Birinci Lig şampiyonluğu yaşayan antrenör Nazım Aktunç, görevinden ayrıldığını açıkladı

A+A-

K-Pet Birinci Lig şampiyonu Göçmenköy’de antrenör Nazım Aktunç görevinden ayrıldığını açıkladı. Son dört yılda üç kez Göçmenköy’de görev alan, son olarak şampiyonluk sevinci yaşayan Aktunç, “Ben Göçmenköy’deki misyonumun ve görevimin tamamlandığını düşünüyorum” açıklamasını yaparak yeni sezonda bordo mavili ekibe başarılar diledi.

 

Aktunç: “Hak ettiği yere çıktığını düşünüyorum”

Çok zor bir sezonun sonunda çok güzel bir şampiyonluk aldıklarını belirten Nazım Aktunç, “Sezonu açarken tek hedefimiz Süper Lig’di. Arada aldığımız mağlubiyetlerde hiçbir zaman hedeften sapmadık, ayağa kalkmasını bildik. Sonunda başardık, çok mutluyuz.

Göçmenköy’ün Birinci Lig’de tarihindeki ilk şampiyonluğu ve hak ettiği yere çıktığını düşünüyorum” dedi.

 

“Sezon sonunda devam etmeyeceğimi başkana söylemiştim”

“Ben sezon başında bir yıllık anlaşmak istemiştim, öyle konuşmuştuk başkanla. Ben bu sezonun sonunda devam etmeyeceğimi kendisine söylemiştim” diyen Aktunç, “Daha önce iki yıl Göçmenköy’de çalışmıştım. Son dört yılda üç kez Göçmenköy’de görev aldım. İlk yıl sıfır puanda aldığımız takımla Play-out oynamadık. İkinci yıl Süper Lig’e çıkmayı finalde kaybettik. Bu yıl da yarım kalan işimizi tamamladık, Süper Lig’e çıktık” ifadelerini kullandı.

 

“Görevimi tamamladığımı düşünüyorum”

“Ben Göçmenköy’deki misyonumun ve görevimin tamamlandığını düşünüyorum” diyen Aktunç, “Sezon başında ve ortasında başkanla konuşmamızda ne olursa olsun ayrılacağımı söylemiştim. Sağolsun anlayışla karşılaştı. Son olarak konuşarak takımdan ayrıldım. Önümüzdeki sezonda Göçmenköy’de olmayacağım.

Çok inanılmaz arkadaşlıklar, dostluklar kurduğumuz, aşımızın tuttuğu bir camiaydı ama buradaki görevimiz bu şekilde noktalandı. Göçmenköy’e önümüzdeki sezon başarılar dilerim. Ben büyük ihtimal başka bir takımda olacağım ama şu an için kesin bir şey yok” diyerek ayrılığı açıklamış oldu.

 

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.