Göçmen’de tempo yoğun

Göçmen’de tempo yoğun

Süper Lig’in yeni ekibi Göçmenköy çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Göçmenköy’de çalışmalar yoğun bir şekilde son sürat devam ediyor. Teknik direktör Kemal Yürekli, çalışmaları YENİDÜZEN’e değerlendirdi.


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Ligin yeni ekibi Göçmenköy, yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Teknik direktör Kemal Yürekli YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, yeni sezon çalışmalarının son derece iyi bir noktada, olumlu bir hava içerisinde ilerlediğini iletti.

 

Yürekli: “Her şey istediğimiz gibi…”

Göçmenköy teknik patronu Yürekli yaptığı değerlendirmede iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti. Kemal Yürekli; “Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Genel anlamda yeni bir takım olmamıza rağmen takımdaki arkadaşlık seviyesi üst düzeyde. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları kısa süre sonra tamamlanacak. Artık bundan sonrası taktiksel çalışmalar olacak. Bildiğiniz üzere hem yoğun geçen antrenman tempomuz, hem de hazırlık maçlarımız var. Şu an için her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirim. Yönetimden yana hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Son derece iyi bir süreç geçiriyoruz diyebilirim. Bu yıl hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almaktır. Tüm çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Umarım, sezon sonunda hedeflediğimiz noktada bunu tamamlayabiliriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.