Girne Üniversitesi Samsun Canik’e konuk olacak

Girne Üniversitesi Samsun Canik’e konuk olacak

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 21. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesine konuk oluyor

A+A-

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 21. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesine konuk oluyor. İki takımında kritik noktada bulunduğu ligde, Girne Üniversitesi’nin 5 Samsun Canik Belediyesi’nin ise 4 galibiyeti bulunuyor.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki takımın ligde mücadelesini sürdürmek için vereceği kritik maç, Perşembe günü, saat 17.30’da Samsun Canik Belediye Mehmet Can Öztürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Aydın Uğuz: “Yine Önemi Büyük Bir Maç Oynayacağız”

Samsun Canik Belediyesi ile çıkacakları maçı değerlendiren Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Uğuz, maçı kazanmak ve ligde mücadeleye devam edebilmek için en iyi şekilde sahada mücadele edeceklerini söyledi. Samsun Canik’in de galibiyet arayışı içerisinde olduğunu dile getiren Antrenör Uğuz, “Mücadele gücü yüksek zor bir maç olacağını söyleyebilirim. Her iki takımda pota altını iyi kullanarak skor bulmak için tüm gücünü sahaya yansıtacaktır. Öncelikle konsantre olmamız ve galibiyete ulaşmak için savaşmamız gereken bir maç. Basketbol sürprizlere açık bir spor beklenmeyen kötü sonuçlarla karşılaşabiliyorsunuz. Ligde geriye kalan maçları galibiyetle bitirmek istiyoruz. Bunu içinde hızlı hücumlarla ve fazla posizyon bulmayı sağlayarak en iyi şekilde mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1503 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.