Geri dönüş haftası

Geri dönüş haftası

Süper Lig’in 17’nci haftasında 4 takım geriden gelerek maçı almayı başardı

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 17’nci hafta geçtiğimiz gün tamamlandı. Ligin 17’nci haftasında geri dönüşler dikkat çekti. Gönyeli, Türk Ocağı, Küçük Kaymaklı ve Hamitköy takımları geriden gelerek rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

 

Türk Ocağı, Hamitköy ve Gönyeli

Ligin 17’nci haftasında Çetinkaya’nın konuğu olan Türk Ocağı, 8’nci dakikada kalesinde golü görmesine rağmen, 18’inci dakikada beraberliği yakaladı, 69’uncu dakikada da galibiyet golünü buldu ve maçı 2-1 kazandı.

Hamitköy, Yenicami’yi konuk ettiği maçta 17’nci dakikada 1-0 geriye düştü. 24’de beraberliği yakalayan kırmızı siyahlı ekip, 44’üncü dakikada da 2-1 üstünlük kurdu. Hamitköy, bir gol de 59’da bularak maçı 3-1 kazandı.

Ligin 17’nci haftasında Gönyeli Binatlı karşısında 5’inci dakikada 1-0 geriye düşmesine rağmen, 36, 55,64 ve 84’üncü dakikalarda 4 gol bularak karşılaşmayı 4-1 kazanan ekip oldu.

 

En dikkat çeken geri dönüş Kaymaklı’dan

Süper Lig’de geri dönüşlerin ön planda olduğu 17’nci haftada bir diğer geri dönüşü de Küçük Kaymaklı yaptı. Düzkaya karşısında 42’nci dakikaya kadar 2-0 geriye düşen yeşil siyahlılar, 45’inci dakikada farkı 1’e indirerek soyunma odasına moralli gitti. 70’inci dakikada beraberliği yakalayan Küçük Kaymaklı, 90’ıncı dakikada kazandığı penaltı atışını gole çevirerek maçı 3-2 kazandı.

 

Bu haber toplam 922 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.