Gençlerde çekişme sürüyor

Gençlerde çekişme sürüyor

Badminton Federasyonu tarafından organize edilen Capital Bank Gençler Ligi’nin ikinci hafta maçları Perşembe günü Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

A+A-

Toplam 6 karşılaşma oynanan 2. haftada Yakın Doğu Üniversitesi hem kızlarda hem erkeklerde yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Girne Üniversitesi erkek takımı da Yakın Doğu Üniversitesi’ni yenilgisiz olarak takibe devam etti.

Gençlik Gücü kız takımı ile Girne Üniversitesi ilk galibiyetlerini aldı. Akdeniz Spor Birliği kız takımı, Kültür Spor kız takımı ve Net Spor kız takımı haftayı mağlubiyetle kapattı. Özellikle Gençlik Gücü ve Akdeniz Spor Birliği kızlar maçı çok heyecanlı ve çekişmeli bir şekilde geçerken Gençlik Gücü son sette hata yapmayarak maçı 3-2 kazanmayı başardı. Erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi, Akdeniz Spor Birliği ve Girne Üniversitesi haftayı galibiyetle kapattı. Kızlarda maçın rövanşı gibi gerçekleşen yine Gençlik Gücü ile Akdeniz Spor Birliği erkek takımları arasındaki maçtan galip ayrılan bu kez son seti 3-2 kazanan Akdeniz Spor Birliği oldu. Capital Bank Gençler Liginde üçüncü hafta 29 Haziran Perşembe günü oynanacak maçlarla devam edilecek. 2. hafta alınan sonuçlar ve oynanan maçlar sonucunda oluşan puan durumu şöyle:

 

Genç Kızlar

Yakın Doğu Üniversitesi  – Kültür Spor: 5-0

Net Spor - Girne Üniversitesi: 1-4

Gençlik Gücü – Akdeniz Spor Birliği: 3-2

 

Genç Erkekler

Akdeniz Spor Birliği ­– Gençlik Gücü: 3-2

Net Spor - Yakın Doğu Üniversitesi: 0-5

Girne Üniversitesi – Akdeniz Spor Birliği: 4-1

 

bad.jpg

Bu haber toplam 1570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.