Gençler parasızlıktan sahaya çıkamadı!

Gençler parasızlıktan sahaya çıkamadı!

Yeni sezon hazırlıklarına 16 Temmuz’da başlayacağını duyuran Gençler Birliği’nde maddi sorunlar nedeni ile hazırlıklara başlayamadı

A+A-

Gençler Birliği’nde futbolcular geçmiş dönemden kalan 86 Bin TL alacaklarını yeni yönetimden talep ettiler. Futbolcular bu parayı almadıkları takdirde sahaya inmeyecekleri belirtildi. Gençler Birliğinde bu akşam İlker Züğürt başkanlığında yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında, maddi konularda çözüm üretilmediği takdirde istifa gündem olacak.

 

Hüseyin KIRAL

Kısa bir süre sonra başlayacak olan 2018 – 2019 futbol sezonu için takımlar bir bir yeni sezon hazırlıkları için sahaya inerken, daha önceden 16 Temmuz’da sahaya ineceği duyurulan Gençler Birliği’nde futbol takımı alacakları nedeni ile sahaya inmediler. Geçmiş dönemden 86 Bin TL alacaklı oldukları belirtilen futbolcular, paraları ödenene kadar sahaya inmeyecekleri öğrenildi. İş insanı İlker Züğürt başkanlığında oluşan yeni yönetimin, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’ndan maddi destek sözü aldıklarını, bunu futbolcularla paylaştıktan sonra futbolculara bir ödeme planı sunacaklarını ve bu planın kabul görmesi durumunda yeni sezonu bir iki gün içinde açacaklarını belirtildi. 

 

“Gündemde istifa var”  

Gençler Birliği futbol takımının parasızlık yüzünden yeni sezon hazırlıklarına başlayamaması ve bu durum karşısında elleri kolları bağlı kalan teknik direktör Bülent Aytaç’ın da canını sıktığını, başkan ve yönetimin ise bu akşam yapacakları toplantıda maddi sorunlara çözüm üretemedikleri takdirde, ikinci gündem maddesi olan istifa maddesi görüşülecek. Gazetemiz YENİDÜZEN’e gelen bilgilere göre İlker Züğürt başkanlığındaki yönetimin kulübe sponsor arayışlarının devam ettiği, ancak konu ile ilgili olarak zamana ihtiyaçları olduğu, fakat sürecin sayılı gün olarak önlerinde durmasından dolayı, en erken bir zamanda maddi problemi ortadan kaldıracak çareler üretmeleri gerekliliği vurgulandı.  

Bu haber toplam 1896 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler