Geçitklale sentetik zemine kavuşuyor

Geçitklale sentetik zemine kavuşuyor

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Geçitkale Futbol Sahası’nın sentetik zemine dönüştürülmesi projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı.

A+A-

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Geçitkale Futbol Sahası’nın sentetik zemine dönüştürülmesi ve futbol sahalarının ihtiyacı olan kışlık çim tohumu alımı için ihaleye çıktıklarını açıkladı.

Geçmiş dönem projeleri arasında bulunan ancak hükümet değişimi sebebiyle gerçekleştiremedikleri Geçitkale Futbol Sahası’nın sentetik zemine dönüştürülmesi projesini, göreve gelir gelmez Başbakan Tufan Erhürman’ın da onayıyla kısa bir süre içerisinde ihale aşamasına getirip, ihaleye çıktıklarını belirten Değirmencioğlu, 1.412.492 TL + KDV’lik bu ihalenin, 09 Mayıs 2018 tarihinde tamamlanacağını da belirtti.

 

Mesarya Bölgesi’ndeki saha sıkıntısının hafifletilmesi planlanıyor

Bu projeyle birlikte Mesarya Bölgesi’nde var olan saha sıkıntısını da hafifleteceklerine inandıklarına da değinen Değirmencioğlu, görev süreleri içerisinde hedefledikleri birçok projeyi de hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını aktardı.

Görev süreleri boyunca yalnızca futbola değil, diğer spor branşlarına da eğileceklerini ve birçok güzel plan ve projeleri bulunduğunu söyleyen Değirmencioğlu, bunları da Başbakan Tufan Erhürman’la paylaşarak hayata geçirmek için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

 

Çok amaçlı spor salonu hedefi

Hedefleri arasında kısa bir süre içerisinde Lefkoşa’da çok amaçlı bir spor salonu inşa etmek olduğunu ve bu proje için yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Alkan Değirmencioğlu, projelerin yanı sıra eldeki mevcut tesisleri de süratli bir şekilde elden geçirip, eksiklikleri gidereceklerini söyledi. Bu bağlamda tüm bölge amirleri ile görüştüğünü ve eksiklikleri tespit ettiklerini aktaran Değirmencioğlu, hızlı bir şekilde tadilatların yapılacağını da müjdeledi.

 

Çim tohumu ihalesi de açıldı

Futbol sahalarının bakım ve onarımı için de liglerin bitmesini beklediklerini ve hemen akabinde sahaların bakımına başlayacaklarını da ifade eden Değirmencioğlu, seçim yasaklarına takılmamak adına 15 bin kilo Lollium Perenne çim tohumu alımı için ihaleye çıktıklarını ve ihalenin 18 Nisan 2018’de tamamlanacağını da açıkladı.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.