GAÜ’de birlik beraberlik

GAÜ’de birlik beraberlik

Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nin ikinci yarısına galibiyetle başlayan GAÜ, yemekte bir araya geldi

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Koordinatörlüğü, GAÜ Basketbol Büyük Erkek Takımı sporcuları ile bir araya gelerek, ligin ikinci yarının başlangıcında moral yemeği düzenledi.

Akpınar Pastanesi’nde, GAÜ Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen organizasyonun amacının, ikinci yarı başlangıcında alınan başarılar ve moral için düzenlendiği belirtildi.

GAÜ Basketbol Büyük Erkek Takımı yemeğinde sporcular ile bir araya gelen Spor Yüksek Okulu Öğretim üyesi ve Takımlar Koordinatörü Kenan Güvensoy, geceyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

Güvensoy: “Hedefimiz Play-off’a kalmak”

“İkinci yarı başlangıcında almış olduğumuz galibiyet bize büyük moral oldu. Bizim de bu yemeği düzenlememizdeki amacımız, bir kutlama ve lig boyunca moral olması. Biz her zaman sporcularımızın yanındayız ve bir aradayız. Bir olmak, takımın olmazsa olmaz şartlarından biridir. Sporcuların başarılı olabilmesi ve başarı getirebilmeleri için kendilerini rahat ve aile ortamı içerisinde hissetmeleri önemlidir. Bu sene de, her sene olduğu gibi iddalıyız. Hedefimiz Play- off’a kalmak. Bunun için de gerek takım liderleri, gerekse de bizler elimizden geleni yapacağız. Ben sporcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Bize destek olan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.