“Galibiyet hasreti bitecek”

“Galibiyet hasreti bitecek”

En son galibiyetini 4’üncü hafta Girne Halk Evi karşısında alan Gençli Gücü, Lefkoşa derbisinde karşılaşacağı Çetinkaya’yı mağlup ederek, galibiyet hasretine son vermek istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son yedi haftadır oynadığı karşılaşmalarda sadece iki beraberlikle iki puan çıkarabilen Gençlik Gücü’nde bugün Çetinkaya ile oynayacağı Lefkoşa derbi maçında kazanıp galibiyet hasretine son vermek istiyor. Gençlik Gücü Teknik Direktör Niyazi Göksun, “Çetinkaya ile ülkemizin gerçek derbi maçlarından birini oynayacağız. Bu karşılaşma Çetinkaya’nın sahası olan Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yer alacak. Ancak bizim için yerden çok kazanmak önemli ve kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Göksun: “Çetinkaya maçını kazanıp üç puan alan taraf olacağız”

Süper Lig’deki son galibiyetini ligin dördüncü hafta maçında Girne deplasmanında, Girne Halk Evi karşısında 1-3’lük skorla elde ettiklerinin altını çizen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Çetinkaya karşısında bu hasretimize son vermek istiyoruz” dedi. Niyazi Göksun, “Kötü futbol oynadığımıza inanmıyorum, sadece kolay gol yiyip, zor gol atıyoruz. Lefkoşa derbi maçında defansif anlamda yaptığımız hataları yapmamaya gayret göstererek,  Çetinkaya’yı mağlup edip, hasret kaldığımız galibiyete de son vereceğiz” dedi.

 

“İdeal on bir ile mücadele edeceğiz”

Son haftalarda takım kurgusunda sakat, cezalı veya kadro dışı kalan oyuncular nedeni ile bir türlü ideal on biri sahaya süremediğinin altını çizen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Mehmet Kaygısız ile Debola’nın da dönmesinden sonra, Çetinkaya karşısına ideal 11 ile çıkacaklarını” söyledi. Tüm hafta boyunca kötü hava koşulları nedeni ile istedikleri gibi idman imkanı bulamadıklarını, ancak federasyonun karşılaşmayı bugüne alması nedeni ile son idmanı ful kadro, eksiksiz yaptıklarının altını çizen Göksun, “Maça belki iyi hazırlanamadın ancak kafa olarak iyi motive olduğumuzu düşünüyorum, kazanacağız ve hasret bitecek” dedi.

Bu haber toplam 1260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.