G. Gücü'nde 4'üncü Choudhry dönemi

G. Gücü'nde 4'üncü Choudhry dönemi

Suma Zafer Choudhry, 4’üncü kez Gençlik Gücü'nün Başkanı oldu

A+A-

Genel Kurul’un güvenini alıp 4’üncü kez Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Başkanı olan Suma Zafer Choudhry, “Arzu edilen başarıya birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde ulaşacağız” dedi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü, Olağan Genel Kurulu’nu dün gerçekleştirdi. Genel Kurula tek aday olarak giren Suma Zafer Choudhry, oy birliği ile dördüncü kez Gençlik Gücü Kulüp Başkanı oldu. Toplantıda, Genel Sekreter Erol Ataöğün’ün ayrı ayrı okuduğu Faaliyet Raporu ve Mali Rapor oy birliği ile onaylandı.

27 yaşında 4’üncü kez Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü başkanı olan Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, önce kulübe katkılarından dolayı, genel kurulda hazır bulunan Mazhar Iqbal Choudhry, Turgay Deniz, Mustafa Üstüner’e teşekkür etti.

Bu sezon belirledikleri hedeften biraz uzak kaldıklarını, ancak Süper Lig’de kalmayı başardıklarını belirten Başkan Choudhry, “Sadece futbolla sınırlı kalmadık. Antrenman sahamızı yeniledik. Oyna GG Futbol Akademisi’ni sürdürdük. Bu yıl ilk kez yüzme okulu açtık ve büyük ilgi gördü. Futbolda arzu edilen başarıya birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde ulaşacağız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1220 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.