G.Gücü kenetlendi

G.Gücü kenetlendi

Gençlik Gücü, son üç yıl içerisinde ilk kez dışa yönelik bir etkinlik düzenledi.

A+A-

Gençlik Gücü, son üç yıl içerisinde ilk kez dışa yönelik bir etkinlik düzenledi. Napolyon Restorant’ta gerçekleşen gecenin konukları siyasi partilerin milletvekili adayları oldu. Son üç yıldır görevde olan Gençlik Gücü’nün genç Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, ilk kez böylesi bir etkinlik düzenlediklerini vurguladı.

 

Choudhry: “Gecemize katılan herkese teşekkürler”

Choudhry, “Bu geceyi kulübümüze katkı sağlamak için düzenledik. Sağ olsunlar siyasi partilerimiz ve milletvekili adaylarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Bu nedenle gecemize katılan herkese teşekkür ederim. Yakın zamanda eğlence, kutlama amaçlı etkinliklerimiz de olacak. Bu etkinliklerde de sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız. Sizleri yine aramızda görebilirsek, sevildiğimizi ve takdir edildiğimizi anlamış olacağız” şeklinde konuştu.

 

Kaptan: “Genç yönetim sadece futbolla ilgilenmiyor”

Gecenin açılış konuşmasını yapan aynı zamanda KTAMS Başkanı olan Gençlik Gücü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kaptan, kulübün kuruluşunda adının Gençlik Gücü konmasının bile, o günkü yöneticilerin gençliğe verdiği önemi gösterdiğini vurguladı. Kaptan, “Gençlerden oluşan bugünkü yönetim sadece futbolla ilgilenmiyor. Futbol akademisi, basketbol akademisi, masa tenisi, badminton ve hentbol büyük erkekler takımları ile de gençlerimize hizmet vermektedir” dedi.

 

200’e yakın konuk katıldı

Hüseyin ve Şahin’in müzik ve şarkıları ile renk kattıkları gecenin sunuculuğunu Hüseyin Kıral üstlendi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi, Halkın Partisi, Toplumsal Demokrasi Partisi ve Ulusal Birlik Partisi milletvekili adayları, Futbol Federasyonu Başkanı Yönetim Kurulu, Kulüp Başkanları ve Gençlik Gücü’nün eski başkanlarının oluşturduğu masalar, Hüseyin Kıral aracılığı ile Gençlik Gücü’ne bağışlarda bulundular. Eski başkanlardan Turgay Deniz 10 bin TL; Mazhar Iqbal Choudhry ise 50 bin TL bağışta bulunarak geceye damga vurdular. 200’e yakın konuğun katıldığı ve Hüseyin Kıral’ın da şarkı söylediği gecede, kulübün eskimeyen malzemecisi Lemi Ertüz’e Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry tarafından bisiklet hediye edildi.

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.