G.Gücü geleceğini şekillendiriyor

G.Gücü geleceğini şekillendiriyor

Gençlik Gücü, bir yandan yeni sezonun takımını, bir yandan geleceğini şekillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, Asbaşkan Serdal Isladırcıoğlu, Hukuk Sorumlusu Sırdaş Kaptanoğlu, eski Başkan Hüseyin Reis ve ana sponsor firma direktörü Zeeb Choudhry önceki gün Cafe Sumi’de bir araya geldi.

 

Choudhry: “G.Gücü geleceğe hazır”

Bugünü değil, geleceği düşünüp planladıklarına vurgu yapan Suma Zafer Choudhry, “Gençlik Gücü’nün kendi kendine yeten bir kulüp olması için çalışıyoruz. Kulüp lokalimize, halı sahamıza, antrenman sahamıza yaptığımız yatırımlar, düzenlediğimiz Oyna GG Futbol Akademisi çalışmaları bunun en güzel örnekleridir. Gençlik Gücü geleceğe hazırız” dedi.

 

“Transferi henüz bitirmedik”

Hascan Kırmaz, Ahmet Can Tokmak ve Gökhan Özer’in transferlerini bitirdiklerini, ancak transferi henüz tamamlamadıklarını belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Gençlik Gücü, futbolcular tarafından tercih edilen bir kulüp olmuştur. Bu da biz yöneticileri memnun ediyor. Sezon başlayana kadar, çok iyi 1-2 transfer daha yapmak istiyoruz. Özellikle yabancı futbolcu transferinde çok titiz olacağız” şeklinde konuştu.

 

Gelir getirici faaliyetler

Gençlik Gücü, kulübün maddi gelirlerini artırmak amacıyla 26 Mayıs 2017, Cuma akşamından itibaren tombala düzenlemeye başlıyor. Kulüp lokalinde haftada bir gün Cuma akşamları saat 20:00’de başlayacak olan GG tombalalarında toplam 6 bin TL para ödülü verilecek.

Gençlik Gücü’nde hem sosyal faaliyet, gelir getirici bir etkinlik hem de gençliğimiz spor yapma olanağı yaratmak amacıyla düzenlenen Caffe Sumi Halı Saha Futbol Turnuvası ise 15 Haziran 2017 tarihinde başlayacak. Birincisine 3 bin; ikincisine bin ve üçüncüsüne 5 yüz TL para ödülünün verileceği turnuvanın son kayıt tarihi ise 13 Haziran 2017 olarak açıklandı.

 

Bu haber toplam 1647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.