G.Birliği'nde Sakallı dönemi

G.Birliği'nde Sakallı dönemi

Gençler Birliği'nin yeni teknik direktörü Salih Sakallı oldu. Sakallı'nın yardımcılıklarını Kayhan Bulut ve Ali Duvarcı yapacak.

A+A-

Hüseyin KIRAL

15 Ekim 2018 tarihinde Gençler Birliği yönetimi ile el sıkışarak teknik direktörlük görevinden ayrılan Bülent Aytaç’ın yerine Salih Sakallı geldi. Üç haftayı aşkın bir süredir takıma teknik direktör arayan G.Birliği Asbaşkanı Rifat Berkel, sonunda aradığı teknik adamı Salih Sakallı olarak belirledi. Gençler Birliği yeni teknik direktörü Salih Sakallı da yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta oynanan Cihangir maçını yerinde izledim. Takımın moral ve motivasyon eksikliği var, bunları giderdiğimiz takdirde bu takım ligde daha başarılı sonuçlar alır” dedi.

 

Resmi imza Pazartesi günü atılacak

G.Birliği takımı ile birlikte Akova Eray Vudalı Stadı’nda idmanlara yardımcı antrenörleri Kayhan Bulut ve Ali Duvarcı ile birlikte bugünden itibaren başlayan Salih Sakallı, “Takımın çok genç bir oyuncu profili olduğunu ve bu genç oyuncuların daha çok idman yaparak maçlara hazırlanmaları gerektiğini” belirtti. Sakallı, “Teknik heyetim ile birlikte bu genç oyunculara kendi tecrübelerimizi aktaracağımıza inanarak 18 Kasım’da başkan olacak olan Rifat Berkel ile el sıkışarak idmanlara başladık” dedi. Sakallı, “Ancak, hafta sonu oynanacak olan Küçük Kaymaklı maçı sonrası Pazartesi günü resmi imzayı atacaklarını” sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.