“Futbolun değerini anladık”

“Futbolun değerini anladık”

Yenicami’nin kaptanı Tansel Ekingen, futbolu çok özlediklerini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yenicami’nin tecrübeli oyuncusu Tansel Ekingen, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, futbolu özlediklerini ifade etti. Bu süreçte futbolun ne kadar değerli olduklarını anladıklarından bahseden deneyimli oyuncu, gerekli sağlıklı ortamın oluşması durumunda sezona kaldıkları yerden devam etmek istediklerini dile getirdi.

 

Ekingen: “Futbolun değerli olduğunu anladık”

Yenicami’nin kaptanı Tansel Ekingen futbolu çok özlediklerini söyleyerek, bu süreçte futbolun değerli olduğunun bir kez daha görmüş olduklarını belirtti. Ekingen; “Covid 19 salgını elbette ki olumlu etki yaratmadı. Sadece bizim ülkemizde değil, dünyada böyle. İşin (pozitif) tarafından olaya yorum yapmak istiyorum. Bir kez daha futbolun ne kadar değerli olduğunu anlamış olduk. Sevinçleri de, mutlulukları da, üzüntüleri de özlemiş durumdayız” dedi.

 

“Gerekli sağlık koşullarının oluşmasıyla devam etmek istiyoruz”

Gerekli mercilerin kararını beklediklerini hatırlatan deneyimli oyuncu, gerekli sağlık koşullarının oluşması durumunda kaldıkları yerden devam edip, sezonu tamamlamak istediklerini dile getirdi. Takvimlendirme konusunda sıkışıklık olabileceğine değinen Ekingen; arka arkaya maç oynamanın kolay olmayacağını da sözlerine ekledi. Tansel Ekingen; “Takımdaki durum yaklaşık 1 ayı aşkın süredir hocalarımızın vermiş olduğu programlar çerçevesinde evlerimizde bireysel olarak antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Tabi bu saha antrenmanlarının ve takım olarak çalışmanın yerini tutmaz ama şuan için yapabileceğimiz bu. Antrenmanlarımız ve maçlarımızın oynanması konusunda gerekli mercilerden Sağlık Bakanlığı, Sağlık ve Bilim Kurulu’nun sonrasında federasyonumuzdan gelecek olan kararlara bağlı gerekli sağlık koşullarının oluşması ve bu kurulların onayı sonrası maçlarımızı oynayıp bu sezonu tamamlamak istiyoruz. Tabii eğer onay gelirse takvimlendirme konusunda sıkışıklık yaşanabilir diye düşünüyoruz arka arkaya maç oynamak pek kolay olmayacak ama antrenörlerimiz bu konularda gerekli çalışmayı yapacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“Kupayı kazanmak istiyoruz”

Son olarak sezonun kalan bölümünden de bahseden deneyimli oyuncu; “Hedefimizde 3 kupa vardı  sezon başında Süper Kupa’yı aldık. Lig şampiyonluğu iddiamız kalmadı maalesef. Nicosia Cup Kıbrıs Kupası’nı kazanıp müzemize götürmek istiyoruz. Tabi, önceliğimiz sağlıklı ortamda bunları yapmaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.