Forest kolları sıvadı

Forest kolları sıvadı

İç transferi bitiren Küçük Kaymaklı, yeni sezon ve uzun vadeli hedeflerini basın ile paylaştı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, kulüp lokalinde basın toplantısı düzenleyerek geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yaptı, yeni sezonun hedeflerini açıkladı. Basın toplantısına kulüp başkanı Akay Aşina, yönetim kurulu üyeleri, Emre Perçinci ve teknik heyetin yanı sıra futbolcular katıldı.

 

Aşina: “Ligde hedef ilk 5, kupada final”

Basın toplantısında konuşan Başkan Akay Aşina, 2019 – 2020 sezonu hedef ve projelerini anlattı. Geride bıraktığımız sezonun değerlendirmesini yapan Aşina, ligde ilk 5 hedeflediklerini, kupada da final oynamak istediklerini kaydederek geçtiğimiz sezonda olduğu gibi sıkıntı yaşamak istemediklerini ifade etti.

 

İç transferi tamamladık, Asare takımda kalıyor”

İç transferi tamamladıklarını aktaran Aşina, yabancı oyuncu konusunda geçtiğimiz yıl da takımda forma giyen Asare’nin takıma katılacağını, ondan ayrı olarak iki yabancı ve iki yerli oyuncunun geleceğini belirtti.

5 Temmuzda kiralık oyuncuların da kulübe dönerek çalışmalara katılacaklarını belirten Aşina, sezon açılışının 18 Temmuz’da olacağını belirtti.

 

“Gelir getirici projelerimiz var”

Gelir getirici projeleri olduğunu belirten Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina, kulübün mevcut dükkanları ile yeni sözleşme olacağını, mahkemede olanların durumunu çözeceklerini ifade etti. Kulüp lokalinin arkasında Karayolları’na ait depoyu geri almak istediklerini belirten Aşina, oraya ne yapılabileceğinin düşünüldüğünü ifade etti. Spor Dairesi’nden saha bakımı anlamında herhangi bir katkı almadıklarını belirten Aşina, ceza ve ödül gibi unsurların olacağı şekilde futbolcularla sözleşme yapılacağını, sözleşmedeki maddelerle futbolcuların sorumluluğunun bilincinde olmasını sağlayacaklarını belirtti.

 

Perçinci: “Kaymaklı kökenli bir kadromuz olacak”

Küçük Kaymaklı antrenörü Emre Perçinci basın toplantısında yaptığı konuşmada Rifat Hacıarifoğlu hariç Küçük Kaymaklı kökenli bir kadroları olacağını, bu yıl bunun yararını gördüklerini belirtti. 2 yerli ve 2 yabancı oyuncu transferini erken bitirmeye çalıştıklarını belirten Perçinci, takıma uygun karakterde transfer yapılacağını belirtti. Perçinci geride bıraktığımız sezon 4-5 tane 21 yaş altı futbolcunun forma şansı bulduğunu, bu sezon 2-3 futbolcunun daha oynatılmasının planlandığını kaydetti. 

Süper Lig’deki Play-out sisteminin değişmesi gerektiğini belirten Emre Perçinci, Türkiye’deki gibi eleme usulü olması gerektiğini ifade etti.

 

Adal: “Aile gibi kenetlendik”

Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal ise yaptığı konuşmada takımda güzel bir ortamın olduğunu belirtti. “Aile gibi kenetlendik” diyen Adal, takımın üst sıralara oynayacak kapasitesinin olduğunu dile getirdi. Bu sezon yönetim ve teknik heyetin erken davranmasının işlerini kolaylaştıracağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.