Florya’da denenecekler

Florya’da denenecekler

KKTC Galatasaray Futbol Okulu’ndan 4 oyuncu denenmek için Galatasaray’ın İstanbul’daki Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gidiyor

A+A-

Galatasaray Futbol Okulları’nın geçtiğimiz Şubat ayında düzenlediği Kış Kampı’nda seçmeleri başarı ile geçen KKTC Galatasaray Futbol Okulu sporcuları Özgün Roza (10 yaş), Kaan Karacaaslan (10 yaş), Bora Kılıç (9 yaş) ve Mehmet Özbay (8 yaş) yarın Florya Metin Oktay tesislerinde kendi yaş grupları ile ikinci bir taramadan geçmek için ter dökecek.

 

Aktunçlar: “Çocuklarımız buralara gelmek için kendilerine inanıp çalışıyorlar”

KKTC Galatasaray Futbol Okulu Antrenörü İrfan Aktunçlar, çocukların başarmak için çok çalıştığını söyledi. Aktunçlar;  ”Bu çocuklar Kuzey Kıbrıs Türk futbolunu temsilen İstanbul'a gidecek. Çocuklarımızın bazıları ilk kez bazıları da daha önce bu tecrübeyi yaşamıştır. Bu çocukların yaş gruplarındaki çocukların nasıl çalıştığını, nasıl performans sergiledikleri bizzat oradaki Galatasaray akademi takımı ile antrenmanlara çıkıp görecekler. Önemli olan bu tecrübeyi bizler değil çocuklarımıza yaşatabilmektir. Sporcularımızı da bu yönden şanslı fakat hak edilmiş bir yere doğru ilerlediklerini biliyorum. Buralara gelmek için kendilerine inanıp çalışıyorlar. Bunun karşılığında Kıbrıs Türk Futbolu kazanacaktır” dedi.

Bu haber toplam 3384 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.