Finalin adı belli oldu

Finalin adı belli oldu

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde devam eden “Uluslarası Dr. Suat Günsel Kupası” Basketbol Turnuvası’nda üçüncü gün maçları tamamlandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde devam eden “Uluslarası Dr. Suat Günsel Kupası” Basketbol Turnuvası’nda üçüncü gün maçları tamamlandı. Üçüncü günün ilk maçında karşılaşan CB Avenida Hatay BŞB’yi yenerek finale yükseldi ve finalde Yakın Doğu Üniversitesi’nin rakibi oldu.  İkinci maçta ise USK Prag Castors Braine’i mağlup etti. Castors Braine yenen USK Prag bugün Hatay Büyükşehir Belediyespor’la üçüncülük dördüncülük maçına çıkacak. Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonu’nda oynanan maçlarda ilk olarak saat 17.15’de A Grubu’ndan Hatay BŞB ile CB Avenida karşılaştı. Avenida 62-50’lik skorla maçtan galip ayrılarak final yükseldi. Günün ikinci maçında ise saat 19.30’da B Grubu’ndan USK Prag ile Castors Braine karşı karşıya geldi. USK Prag Castors Braine’i 82-77 yendi. Kupanın son günü olan bugün sıralama maçları oynanacak. Finalde ise Yakın Doğu Üniversitesi ile CB Avenida mücadele edecek. Maçtan galip ayrılan takım “Uluslarası Dr. Suat Günsel Kupası”nın sahibi olacak.

Turnuvada yarın…

Kadın basketbolunun elit takımlarının basketbol severler önünde üç gündür mücadele ettiği turnuvanın son gününde final maçları oynanacak. Yarın oynanacak maçlarda kupanın sahibi belli olacak. Finalde saat 15.00’de 6’ıncılık ve 5’incilik maçı Galatasaray ile Castors Braine arasında, saat 17.15’de 3’üncülük ve 4’üncülük maçı USK Prag ile Hatay BŞB arasında, saat 19.30’da ise 1’incilik 2’incilik maçı Yakın Doğu Üniversitesi ile CB Avenida arasında oynanacak. 19.30’da oynanacak final maçı sonrasında turnuvanın şampiyonu belli olacak.

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.