Fenerbahçe’nin kaptanı geliyor

Fenerbahçe’nin kaptanı geliyor

Fenerbahçe ve Türk Milli Kadın Basketbol Takımı eski kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği davetlisi olarak ülkemize geliyor

A+A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol ve Türk Milli Kadın Basketbol Takım Kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Davetlisi olarak ülkemize geliyor.

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımının ve aynı zamanda Türk Milli Kadın Basketbol takım kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen’i KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği ülkemizde konuk ediyor.

Dernek, kariyeri başarılarla ve kupalarla dolu kaptanın KKTC ziyareti dolayısıyla bazı organizasyonlarda bulunacak.

Kaptan Birsel, ilk olarak bugün saat 19.30’da Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda Basketbol Federasyonunun düzenlemiş olduğu Üniversiteler Lig Şampiyonu (Rauf Denktaş Üniversitesi) ve Büyük Erkekler Lig Şampiyonunun (Koop Spor) karşılaşacağı ISLANDER SÜPER KUPA FİNAL maçında hava atışı yaparak final müsabakasında KKTC'li basketbol severlerle birlikte olacak.

39de09f8-6e23-4638-88b1-18e9bc036cc1.jpg

“Kaptan” tanıtılacak

12 Haziran pazartesi akşamı saat 19.00’da Lefkoşa Rüstem Kitabevi Sergi Salonunda

‘KUZEY KIBRIS’TA KADININ BASKETBOLDA YERİ’ konulu söyleşiye katılacak.

Aynı zamanda kendisine ait olan ve gelirinin tamamı kız çocuklarının okuması için çağdaş yaşamı destekleme derneğine bağışlanan ‘KAPTAN’ adlı kitabının tanıtımı ve imza organizasyonunda bulunacak.

Gecede KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği adına Genel Sekreter Burçin Aliusta, Fenerbahçe’nin efsane oyuncularından ve aynı zamanda kadın basketbol şube kurucularından eski kaptan Dr. Ayten Salih Berkalp gecede konuşmacı olarak yer alacak.

Basketbol camiamızdan birçok değerli ismin de yer alacağı Rüstem Kitap Evindeki geceye tüm basketbol severlerin davetli olduğu açıklandı.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.