Federasyon Kupası heyecanına geri sayım...

Federasyon Kupası heyecanına geri sayım...

Basketbolda Federasyon Kupası için geri sayım

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Federasyon Kupası 2 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu ülkenin geneline basketbol sevgisini yaymak için bu yıl Federasyon Kupası’nın yerini Güzelyurt olarak belirlemişti. Güzelyurt ve bölgedeki basketbol severler üç gün boyunca basketbol maçlarını ücretsiz bir şekilde Güzelyurt Spor Salonu’nda izleyebilecek.

 

Federasyon Kupası Programı

2 Nisan 2018 tarihinde Güzelyurt Spor Salonu’nda ilk maç 18.00’de Mapfree ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak. İlk günün ikinci müsabakasında Girne Üniversitesi ile Koop Spor 20.00’de karşılaşacaklar. Girne Amerikan Üniversitesi ile Lefke Avrupa Üniversitesi çektikleri kura sonucunda ilk günü maç yapmadan geçirecekler.

Kupanın ikinci maçları 4 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Buna göre, ikinci günün ilk maçı Mapfree/Yakın Doğu Üniversitesi’nin galibi ile Girne Amerikan Üniversitesi arasında 18.00’de oynanacak. İkinci günün son maçı ise Girne Üniversitesi/ Koop Spor galibi ile Lefke Avrupa Üniversitesi arasında 20.00’de gerçekleşecek. Kupanın final günü 6 Nisan Cuma günü 20.00’de oynanacak. Maç BRT’den naklen yayınlanacak.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.