Favoriler karşılaşıyor

Favoriler karşılaşıyor

K-Pet 1. Lig’in ilk haftasında şampiyonluk adayları Girne Halk Evi ile Yonpaş Dumlupınar karşı karşıya gelecek

A+A-

Serkan SOYALAN

Futbolda 1’inci Lig’in ilk haftası sezonun iki şampiyonluk adayının mücadelesiyle başlıyor.  Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Girne Halk Evi ile Yonpaş Dumlupınar’ın karşı karşıya geleceği maç Pazartesi akşamı Girne Mete Adanır Stadı’nda oynanacak.

Karşılaşma öncesinde Yenidüzen’e değerlendirmelerde bulunan her iki takımın teknik direktörleri sezona galibiyetle başlamak istediklerini vurguladılar.

 

Özarabacı: “Haftanın en önemli maçına çıkıyoruz”

Ev sahibi Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı “Haftanın en önemli maçı” olarak nitelediği Yonpaş Dumlupınar karşılaşmasını lige iyi bir başlangıç yapmak için mutlaka kazanmak zorunda oldukları bir maç olarak gördüklerini söyledi.

img_7151.jpg

Sezona güçlü bir kadro ve şampiyonluk parolası ile girdiklerini de söyleyen Özarabacı, Yonpaş Dumlupınar’ın da ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu ve bu karşılaşmanın çok zor geçeceğini vurguladı.

Kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istediklerini de belirten tecrübeli teknik direktör Mustafa Özarabacı, eksiklerinin olmadığını ancak Bekir’in hafif sakatlığı bulunduğunu ve maç saatinde yapılacak olan kontrollerle sahadaki yerini alabileceğinin de altını çizdi.

Sezonun ilk maçlarının çok önemli olduğunu da söyleyen Özarabacı, tüm futbolseverleri bu karşılaşmayı izlemeye davet etti.

 

Devecioğlu: “Girne’ye 3 puan için gidiyoruz”

Yonpaş Dumlupınar’ın başarılı teknik direktörü Sedat Devecioğlu, bu karşılaşmaya 7 antrenman ile hazırlanacaklarını söylerken, son antrenmanlarını Pazar günü yapacaklarını söyledi.

Takımda dış menisküs ameliyatı olan ve tedavisine devam edilen İbrahim Köse dışında eksik futbolcu bulunmadığını da belirten Devecioğlu, “Rakibin gücünü biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz” dedi ve sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini vurguladı.

img_7130.jpg

Girne deplasmanında oynayacak olmalarının bir dezavantaj olduğunun da altını çizen Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, kırılgan bir yapıları olmadığını ve deplasmanda iyi futbol oynamaya hazır bir ekip olduklarını da söyledi.

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezona hazırlandıklarını da söyleyen Devecioğlu, taraftarlara da seslenerek, sezon boyunca oynayacakları tüm maçlarda yanlarında bulunmalarını beklediklerini vurguladı.

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.